0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
From the mountains of Chile and the plains of Argentina to the tropical Caribbean islands, this book offers an overview of Caribbean, and Central and South American cuisine. Traditional recipes are brought to life alongside modern classics and a comprehensive reference section provides a fascinating insight into the history, culinary… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Spirit Crystals
-
Novinka Hot Wheels: The Official Hot Wheels Annual 2026
-
Novinka Old Christmas
-
The Menu of Happiness
-
Africa Is Not a Country, 2nd Edition
-
The Mandelbaum Gate
-
The Golden Gate
-
No Friend to This House
-
Death of an Ordinary Man
-
Novinka The Christmas Tree that Loved to Dance
-
Novinka Scenes from the Bible
-
Novinka Sustainable Interior Design
-
Novinka Empire of the Dawn
-
Configuring SAP S/4HANA Finance
-
Slow Burn Summer
-
The Wonderful Wizard of Oz: Accessible Easier Edition
-
English for Everyone English Grammar Guide: French language edition
-
Cats of the World
-
Bestseller Secret of Secrets
-
Explore
-
Poškozená American Psycho (poškozená)
-
Iron & Embers
-
A Fellowship of Games & Fables
-
Hemlock & Silver
From the mountains of Chile and the plains of Argentina to the tropical Caribbean islands, this book offers an overview of Caribbean, and Central and South American cuisine. Traditional recipes are brought to life alongside modern classics and a comprehensive reference section provides a fascinating insight into the history, culinary influences and traditions of the different regions. A detailed listing of key ingredients is also included, from staples such as corn, chillies and plantains to exotics such as chayotes and cassava. Over 150 recipes from street food and snacks to main courses, breads and drinks, include Jamaican Fish Curry, The Gaucho Barbecue, Rice and Peas, and Tapioca Pudding. Enjoy regional specialities such as Salt Fish and Ackee or Chilean Squid Casserole; try twists on dishes such as Rabbit in Coconut Milk or Colombian Chicken Hot-pot; and ring the changes with Cassava with a Citrus Salsa or Peruvian Salad. Over 700 photographs, with clear step-by-step instructions, help ensure perfect results, and there is nutritional information for every recipe.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Rozměr
- 230 x 298 x 20
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 256
- Hmotnost
- 1260 g
- isbn
- 978-1-84477-361-9
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 4.05.2018
- ean
- 9781844773619
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE