Světová válka Z (2021)

Kniha ( měkká vazba )

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho. Epidemie zombie začíná v Číně, kde se na několika odlehlých místech objevují případy neznámé nákazy. Z… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho. Epidemie zombie začíná v Číně, kde se na několika odlehlých místech objevují případy neznámé nákazy. Z Číny se pak „vzplanutí“ šíří nekontrolovatelně po celém světě.

Max Brooks vytvořil apokalyptickou a velmi detailně propracovanou vizi – od zastíracích manévrů vlád přes šíření epidemie s využitím černého obchodu s lidskými orgány až po konkrétní osudy jednotlivců. Svět se po ukončení války se zombie změnil: světová lidská populace se dramaticky zmenšila, některé oblasti jsou zcela vylidněné, někde není známo, zda přežili lidé nebo je území obsazeno zombie, rovnováha sil se změnila.

Celému příběhu dodávají na autentičnosti výpovědi přímých účastníků. Strhující kniha, která byla přeložena do mnoha světových jazyků, patří mezi celosvětové bestsellery, prodáno bylo více než 700 tisíc kusů. Kniha se dlouhodobě udržela v popředí významných žebříčků (např. New York Times Best Seller) a v roce 2013 byl do kin uveden stejnojmenný film, který se knihou inspiroval, v režii Marca Forstera (Ples příšer, Hledání Země Nezemě s Johnny Deppem nebo Horší už to nebude) s Bradem Pittem v hlavní roli. Kniha (první vydání z roku 2010) získala ocenění (KNIHA MĚSÍCE) časopisu Pevnost 4/2011.

Sdílet 0

Nakladatel
Zoner Press
datum vydání
1.01.2021
ean
9788074134418
Počet stran
328
datum dotisku
29.11.2023
Vazba
měkká vazba
isbn
978-80-7413-441-8

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 370 Kč Nápověda