Smrtící svátky

Autor J.D. Robb

Smrtící svátky - J.D. Robb Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Vánoční svátky nechce nikdo trávit o samotě. O Důvěrnou známost, exkluzivní newyorskou seznamovací kancelář, která spojuje osamělá srdce, je v tomto období značný zájem. Poručík Eva Dallasová má však docela jiné starosti než nakupování dárků a vysedávání po kavárnách. V New Yorku řádí bestiální vrah, jehož oběti jsou nalézány pečlivě nalíčené,… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vánoční svátky nechce nikdo trávit o samotě. O Důvěrnou známost, exkluzivní newyorskou seznamovací kancelář, která spojuje osamělá srdce, je v tomto období značný zájem. Poručík Eva Dallasová má však docela jiné starosti než nakupování dárků a vysedávání po kavárnách. V New Yorku řádí bestiální vrah, jehož oběti jsou nalézány pečlivě nalíčené, bizarně okrášlené vánočními řetězy a brutálně zneužité. Bezpečnostní kamera pak přinese další otřesné svědectví. Rituální vrah přichází ke dveřím v masce toho nejnevinnějšího, nejromantičtějšího, co si o Vánocích dokážeme představit - v převleku za Santa Clause. Přestože se Eva ještě docela nezotavila z nedávného zranění, s plným nasazením se vrhá do vyšetřování a brzy vychází najevo znepokojivá skutečnost. Všechny oběti si přály najít spřízněnou duši právě prostřednictvím Důvěrné známosti. Případ je složitější, než se zdá, ale zatímco pátrání postupuje jen obtížně a pomalu, vrah začíná mít před policií náskok. Mrtvých přibývá... Eva je nedobrovolně vtahována do podivného světa lidí hledajících svou pravou a jedinou lásku - ale také do světa šíleného zabijáka, který hledá svou další oběť. Do světa, ve kterém síla lásky žene muže i ženy do krajností, a dokonce i k nejstrašlivějšímu násilí.

Sdílet 0

Nakladatel
Columbus
Rozměr
131 x 205 x 27
isbn
978-80-7249-142-1
Počet stran
270
datum vydání
1.01.2002
ean
9788072491421
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Pro Evu nejhorší noční můra. Obětí jsou znásilňovány, což se jí osobně dotýká. Strašné zážitky z dětství se podepíší i na psychice a o to víc musí Eva čelit vlastním stínům.

    Kniha, Columbus, 2002, 9788072491421

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora