Slávistický Halftime 1/2024

Kniha

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Na co se v třináctém vydání můžete těšit? Při čtení takřka devadesáti stránek si nasadíte svářečskou helmu, usednete do lavice Harvardu. I takové kapitoly přinesl život Matěji Juráskovi a Alike Keene, hvězdám vánočního čísla. První jmenovaný povypráví o bytí v záři reflektorů, kam ho vrhl status největšího klubového talentu. Rozpovídá se o mamince… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na co se v třináctém vydání můžete těšit? Při čtení takřka devadesáti stránek si nasadíte svářečskou helmu, usednete do lavice Harvardu. I takové kapitoly přinesl život Matěji Juráskovi a Alike Keene, hvězdám vánočního čísla.

První jmenovaný povypráví o bytí v záři reflektorů, kam ho vrhl status největšího klubového talentu. Rozpovídá se o mamince, který dělá na dráze vlakvedoucí, i tatínkovi horníkovi. Stejně tak popíše formující okamžik, kdy se rozhlédl kolem sebe na tréninku Slavie, aby zjistil, že je v týmu bezkonkurenčně nejhorší.

Do "úzkých" Juráska dostal nejbližší druh Ondřej Kričfaluši, který na něj prozradil málo známé zajímavosti. Třeba jak to má s módou, auty, proč disponuje sedm let starým telefonem, jaký je rybář i v jakých chvílích se cítí v životě nejvíc volný.

S hvězdou ženského týmu Alikou Keene zavítáme na Jamajku, do USA, Litvy i Maďarka, rovněž také na její pražský koncert. Vyjma obsáhlého rozhovoru o studiu jedné z nejprestižnějších univerzit světa a fotbalovém kočování po Evropě uvidíte i jedinečné fotografie z klubu Favela, kde každou středu zpívá hitovky od Norah Jones a Alicii Keyes.

Prostřednictvím exkluzivní reportáže znovu prožijete klání Věčné a Věčného. Slavie a Říma. Dva hořkosladké týdny, které zůstanou v sešívaných srdcích po generace.

A čeká na vás řada dalších výjimečných textů. S mládežnickou trenérskou legendou Petrem Karochem probereme, jaké to bylo piplat Tomáše Součka s Markem Suchým, odvyprávíme vám příběh o lesku a bídě kuželek, dalšího sportu pod hlavičkou Slavie, které vám v HALFTIMU pravidelně představujeme.

A mnoho, mnoho dalšího... Tak ať je tahle třináctka šťastná!

Sdílet 0

Nakladatel
SK Slavia Praha
ean
9772695155006
datum vydání
21.11.2022
isbn
9772695155006

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda