Sedm příšerných

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Kdo potřebuje kamarády, když máte PŘÍŠERKY?Všechno se odehrálo tak rychle a bylo to tak… šílené. Bylo to, jako by někdo vzal realitu, proměnil ji v puzzle, ty potom hodil na podlahu a řekl: „Poskládejte je rychle zpátky dohromady!" A mezitím po nich skákal a tančil navlečený v oblečku klauna a troubil u toho na trumpetu.Když se Nelsonova milovaná… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdo potřebuje kamarády, když máte PŘÍŠERKY?

Všechno se odehrálo tak rychle a bylo to tak… šílené. Bylo to, jako by někdo vzal realitu, proměnil ji v puzzle, ty potom hodil na podlahu a řekl: „Poskládejte je rychle zpátky dohromady!" A mezitím po nich skákal a tančil navlečený v oblečku klauna a troubil u toho na trumpetu.

Když se Nelsonova milovaná starší sestra ztratí na školním výletě, Nelson je zdrcený – je pro něj těžké najít si přátele a jeho sestra je jediný člověk, s nímž může mluvit. Jeho rodiče se připojí k pátracímu týmu a Nelsona předají do péče šíleného strýčka Poga. Strýček Pogo je údržbářem v katedrále sv. Pavla a právě tam Nelson narazí na stovky let pohřbený stroj, který vynalezl Christopher Wren.

Stroj navržený k extrakci sedmi smrtelných hříchů má ovšem závadu – jakmile jsou hříchy odstraněny, stanou se z nich živé příšery, které potom hříšníka provázejí až do skonání věků (anebo, pokud je zvláště hříšný, ho rovnou snědí). Nelson ze své malé dušičky omylem extrahuje sedm příšer – jsou ohavné, hašteřivé, smrdí a jsou to poslední, co chlapec ve svém životě potřebuje. Naštěstí jsou poměrně neškodné, protože Nelson je docela hodné dítě. Když se dozví o jejich schopnostech, uvědomí si, že příšerky půjde využít pro dobrou věc. Společně se vydávají na cestu kolem světa, aby nalezli Nelsonovu ztracenou sestru.

Sdílet 0

Nakladatel
Drobek
Vydání
1
isbn
978-80-7585-729-3
Počet stran
240
datum vydání
27.04.2020
ean
9788075857293
Vazba
Knihy - vázané
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Dávám plný počet hvězdiček. Všechny díly jsou dobře čtivé a zaslouží si být v dětské knihovničce.

    Kniha, Drobek, 2020, 9788075857293

  • 5 z 5 hvězdiček monineknihy registrovaný uživatel

    Sedm příšerných je dokonalá rozprávka. Je to skvelá zmes drámy, humoru, nechutností a emócií. Už prvá kapitola ma vtiahla do deja, mierne šialeného, ale neskutočne zaujímavého. Užívala som si svet, v ktorom je možné vďaka kamienku preskočiť pol zemegule. Svet, kde môže jedna umelá noha obsahovať telefón, mp3 prehrávač, led baterku, solárne panely a podobné vychytávky. Svet, v ktorom je možné, aby vaše smrteľné hriechy kráčali vedľa vás, rozprávali sa s vami a vytvárali tak šialene bizarné situácie - a že ich nebolo málo. Pri niektorých scénach mi dokonca prišlo mierne nevoľno, no napriek tomu som bola z knižky nadšená. Jennings napísal knihu, ktorá poukazuje na dôležitosť rodiny a priateľstva, súdržnosti, nezlomnosti ducha a na nebezpečenstvá manipulácie či schopnosti rozlíšiť dobro od zla. Príbeh dokonale dopĺňajú aj krásne šialené ilustrácie :). Viem si predstaviť, že by kniha fungovala aj ako bizarný animák, takže ak sa ju niekedy rozhodnú natočiť, budem sedieť rovno na premiére.

    Kniha, Drobek, 2020, 9788075857293

  • 5 z 5 hvězdiček Julia Motýlová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem sice kupovala pro cca 10lete ctenare, mam ale zvykem podobne novinky napred precist sama. A vim tedy, ze zrovna tahle kniha 10letym do ruky nepatri. Je to takove "young adult" cteni, urcite ne detske. Doporucovala bych tak 16plus. Za sebe, jako dospela, muzu rict, ze pribeh je naprosto uzasny - velice napinavy a zajimavy, netradicni. Po zkusenosti s teto knihou, koupila jsem i pokracovani, a momentalni tesim se na 3 knihu.

    Kniha, Drobek, 2020, 9788075857293

  • 1 z 5 hvězdiček Silvie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě zklamala. Připadala mi přitažlivá vzhledem k prostředí, ve kterém se odehrává i zápletkou, která je naznačena v upoutávce. Ale příběh sám se čte velmi špatně a je de facto o ničem. Autor se dle mého názoru snaží podbízet dětem velice primitivním způsobem - popisuje vše OPRAVDU HNUSNÉ, co vám jen přijde na mysl a jde do detailů. Dcera, ač je vášnivá čtenářka, knihu nedočetla, respektive chtěla ji odložit už na začátku. Já jsem doufala v nějaký zvrat k lepšímu (i vzhledem k tomu, že jsem rovnou koupila i druhý díl), tak jsme to dočetly spolu. Zvratu jsme se bohužel nedočkaly. Existuje spousta knih popisujících zlé věci, ale třeba i hodně strašidelné a přesto má smysl je číst. U Sedmi příšerných jsem bohužel jediný důvod k doporučení nenašla. Autor se snažil být zajímavý za každou cenu, ale nevyšlo to. Nevzpomínám si, že bych si u čtení jiné knížky pro děti tolikrát řekla: To jako fakt..?

    Kniha, Drobek, 2020, 9788075857293

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda