0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
''Rice, miso soup, pickles is not just a recommended Japanese menu. It''s a system, a philosophy, and an aesthetic.'' Yoshiharu Doi, Japan''s best-known food writer Rice, Miso Soup, Pickles: the Japanese secret to a long and happy life is for lovers of all things Japanese and reveals much about the country and its people. Not a cookbook, but a… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ottolenghi COMFORT
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Paradiso
-
Old Prague Cookbook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Dinner
-
Café Cecilia Cookbook
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
The Silver Spoon
-
Padella
-
The Glucose Goddess Method
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Crarter's Kitchen
-
The Asian Pantry
-
JoyFull
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
A Certain Hunger
-
At My Italian Table
''Rice, miso soup, pickles is not just a recommended Japanese menu. It''s a system, a philosophy, and an aesthetic.'' Yoshiharu Doi, Japan''s best-known food writer Rice, Miso Soup, Pickles: the Japanese secret to a long and happy life is for lovers of all things Japanese and reveals much about the country and its people. Not a cookbook, but a unique insight into Japanese cuisine and culture by one of its most revered food writers, Rice, Miso Soup, Pickles has sold almost half a million copies in Japan and is now for the first time translated into English. Traditional Japanese food is a way of eating that embodies seasonality and simplicity; encourages health and longevity; and delights in the meditative peace to be found in preparing the same meal time and again . . . a simple bowl of rice, miso soup containing seasonal vegetables, and salty pickles. Yoshiharu Doi, Japan''s best-known cookery writer urges readers to adopt this traditional Japanese diet to make life and cooking easier - creating a routine, a modest way of eating that is in sympathy with the body, that nurtures and soothes the mind and which makes home a place of reassurance and comfort.
- Nakladatel
- Hodder & Stoughton
- Rozměr
- 136 x 185 x 27
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 288
- Hmotnost
- 306 g
- isbn
- 978-1-399-74102-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 7.10.2025
- ean
- 9781399741026
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE