Ranhojička - Zlatá klec

Ranhojička - Zlatá klec

Součástí série: Ranhojička 2. díl z 3

Kniha

Na prodejně

415 Kč s DPH
Běžně 469 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Kiva přežila. Přežila nejen vězení Zalindov, ale i smrtící zkoušky čtyř elementů. To jí však nestačí, chce se i pomstít. V hlavním městě záhy zjišťuje, že není jediná, kdo v posledních letech trpěl – bolest změnila také její sourozence. Brzy už Kiva nebude mít tajemství jen před svými nepřáteli, ale i před svou rodinou. S rostoucím ohrožením ze… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kiva přežila. Přežila nejen vězení Zalindov, ale i smrtící zkoušky čtyř elementů. To jí však nestačí, chce se i pomstít. V hlavním městě záhy zjišťuje, že není jediná, kdo v posledních letech trpěl – bolest změnila také její sourozence. Brzy už Kiva nebude mít tajemství jen před svými nepřáteli, ale i před svou rodinou. S rostoucím ohrožením ze všech stran si uvědomuje, že její loajalita je nyní důležitější než kdy dřív. Vůči komu ale vlastně má být loajální?

Sdílet 0

série
Ranhojička 2. díl z 3
Další ze série
1. Ranhojička Královna rebelů
2. Ranhojička Zlatá klec
3. Ranhojička - Zrádci krve
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Fantasy a horory
Témata
romantika fantasy young adult magie fantasy pro mládež
Nakladatel
Fragment
Rozměr
145 x 205
ean
9788025360545
Počet stran
440
datum vydání
3.11.2022
Vazba
vázaná s laminovaným potahem
isbn
978-80-253-6054-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 73 hodnocení čtenářů

60× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Blaháková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak toto byla jízda! První polovinu knížku se seznamujeme s královskou rodinou a novým královským prostředím. Víceméně se nic neděje, jenže Kiva má už teď pochybnosti, na či straně stát. Bojuje s tím celou knížku, ale jak se postupně dovídá nové a nové informace, je si svou volbou stále více jistá. To jak jsme se všichni dozvídali nové informace vždy po částech, bylo super. Vždycky mě napadlo - co dál? co nám odhalí příště? co jí ještě skrývali? o čem všem jí ještě lhali? Jaren byl trochu naivní, když Kivě všechno vykecal..chápu, že ji miloval, ale toto je pro něho jako pro budoucího krále dost slabina. Jak děj pokračoval, Kiva se pořád dál potápěla do svých lží a polopravd a bylo to pro ni dost psychicky náročné. Dokázala jsem s ní trochu soucitit, ale já už od začátku chtěla, aby si vybrala stranu království, a tak mě její chování občas štvalo. Hodně jsem si oblíbila Caldona díky jeho humoru a tomu, jak se k ní choval i přes.. spoiler. Kdo četl, asi ví. Konec byl úplná emoční houpačka. Chtělo se mi křičet, brečet, všechno! Takže rychle dopisuju recenzi, ať se můžu vrhnout na ten třetí.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360545

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Vášová registrovaný uživatel

    Zlatá klec je naprosto dokonalým a plnohodnotným pokračováním Ranhojičky a já nemůžu být nadšenější. Kiva v průběhu knihy bojuje se svojí loajalitou k sourozencům a rostoucím citům k celé královské rodině, která jí chtě nechtě pomalu přirůstá k srdci. Objevují se tu nové postavy, Caldon a Rhess jsou naprosto boží a sice je stále jasná romantická linka mezi Kivou a Jarenem, tak za Caldona bych se já osobně teda rozhodně nezlobila. Autorka v průběhu celé knihy pomalu přisypává informace o obou rodinách, odhaluje důležitá tajemství, nenechá vás vydechnout a očividně si libuje v šokujících cliffhangerech. Od knihy se prostě NEDÁ odtrhnout a NUTNĚ potřebuju třetí díl a rozuzlení!

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360545

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Juríková registrovaný uživatel

    Pecka... Pre mňa ešte lepšia ako prvá časť! Síce hneď začnem kritikou, ale to bude asi jediná výčitka... Kiva... aká bola nedôverčivá, samostatná, vytrvalá, silná v prvej časti tak v tomto diely to bola jedna NAIVNÁ, nerozvážna dievčina. Jej postava u mňa trošičku klesla, ale verím, že si to v záverečnom diely opraví 🙏😇 Ale okrem toho... Dej mal všetko - predvídateľnosť už nebola taká okatá, boli tu intrigy (tých teda bolo!), dejové zvraty, prekvapenia, našiel sa vtip a aj romantické chvíle. Veľmi som si obľúbila Caldona, a na druhej strane, Kivinu sestru Zule by som utopila asi od prvej chvíle, kedy sa v deji objavila, takže ma vlastne až tak neprekvapila. Po tomto úžasnom druhom diely a zvratoch udalostí sa teda vraciame "na začiatok", a ja som moc moc zvedavá, čo má autorka v zálohe na finále! (Ešte, že som sériu začala čítať až keď sú vonku všetky diely lebo ten koniec...) Ak som dala predošlej časti 4,5 ⭐, tejto dávam 6 ⭐🙃 „Nejlepší lidé mají příběhy. I když si často přejí, aby je neměli.“

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360545

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta NAVRKALOVÁ registrovaný uživatel

    Jsem naprosto nadšena z cele série, byla jsem skeptická ale od prvního dílu se četla Dobre v druhem díle zacalo výrazně napětí a třetí díl byl od začátku do konce se zatajeným dechem. Naprosto dokonalá série jsem nadšena. Je mi líto, že už je konec.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360545

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Pleplová registrovaný uživatel

    ᴜᴘᴏᴢᴏʀɴᴇ̄ɴɪ́: ᴍᴏᴢ̌ɴᴇ́ sᴘᴏɪʟᴇʀʏ ,,Pověděla jsi mi, že ses stala temnotou, že tě temnota pohltila, ale to je hloupost. Nikdy jsem se nesetkal s nikým, kdo by zářil tak jasně jako ty." - Caldon Vallentis První díl byl nadupaný akcí. V tomto díle možná té akce nebylo tolik jako v prvním díle, ALE naopak se zde odhalilo tolik tajemství, že jsem valila oči. Postavu Caldona jsem si okamžitě oblíbila. Byl vtipný, charismatický, možná trošku namyšlený. Ale šlo vidět, že rodina je pro něj ten největší poklad. A tou rodinou se stala i Kiva. Vytvořili si podle mého krásné pouto💙 Jako bratr a sestra. Pak jsou zde také sourozenci Kivy, Torell a Zuleeka. Torella jsem měla ráda. Bylo na něm poznat, že má Kivu opravdu hodně rád a mrzelo ho, že strávila celých 10 let v Zalindově. U Zuleeky už to bylo horší. Nedokážu pochopit, že jsou příbuzní. Tak jedovatou mrchu jsem ještě nepoznala. Chvílemi byla milá, ale mě prostě neoblafla. Nemám ji ráda. Nelíbí se mi její chování vůči Kivě ani vůči Torellovi. Prostě ne. Jaren jako vždy miláček všech. Mé srdce si taky získal. Ale já bych si asi vybrala Caldona.🤭🤣 Prostě mě očaroval. Moc se mi líbilo, kam se Kiva posunula od chvíle co opustila Zalindov. Šlo vidět, že se její postava vyvíjí. Sama si nebyla v mnoha věcech jistá, ale kdo by jí to mohl mít za zlé? Byli byste na straně své rodiny nebo je zradili? Takové rozhodnutí prostě není jednoduché. Tím spíš, když strávíte 10 let zavření ve vězení za nic. Svou rodinu si nevybrala, Zalindov si nevybrala, nikdy neměla možnost volby. Až teď. A závisí na tom všechno čemu věřila. Kniha byla úžasná od začátku do konce. Vážně tolik věcí co se dozvíte! A ten konec?! Ten mě teda opravdu dostal. Musela jsem to pořádně rozdýchávat. Tohle si nikdo z nich nezasloužil.😭 Jsem zvědavá, jak se to celé vyvine v závěrečném dílu, který bude bezpochyby zase nadupaný akcí!

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360545

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Enochová registrovaný uživatel

    První díl se mi moc líbil, ale jednu hvězdičku jsem nakonec ubírala za poněkud předvídatelný děj. Ale tady? Tady jsem byla vedle, jak ta jedle. Chvíli jsem věřila jedné straně, chvíli druhé, mnohokrát jsem měla chuť Kivu proplesknout, aby se vzpamatovala a nebyla pitomá. Knížka má skoro 450 stran, ale čte se neuvěřitelně rychle. Děj vás vcucne a nepustí. Člověk si vůbec nemohl být jistý, kdo je s kým spolčený a jaké jsou jeho pravé úmysly. Hrozně bych si přála, aby tenhle příběh někdo zfilmoval, třeba scény, kdy královská rodina používala svou magii a pomocí živlů vytvářela všemožné scenérie, to by bylo něco :⁠-⁠). Pokud se vám první díl líbil, tak tenhle vás teprve nadchne. Ale počítejte s tím, že budete nutně potřebovat i ten třetí, závěrečný. Naštěstí vychází už letos v červnu, tak to čekání nebude tak dlouhé.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360545

  • 5 z 5 hvězdiček Viki registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příjemné čtení, dobrý příběh.

    E-kniha, Fragment, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 415 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora