Prokletí Schwartzovy vily
Prokletí Schwartzovy vily - Bártová Sabina Beatrix Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Svět živých i mrtvých se střetává. Minulost se hlásí na světlo boží a nenechá vás spát! Mladí manželé Nora a Leonard očekávají rodinu a nemají kde bydlet. Financí nevlastní mnoho, a když se naskytne příležitost zakoupit byt ve staré secesní vile na okraji města, nadšeně po ní skočí. Co na tom, že cena je až podezřele nízká a za nedalekou hřbitovní… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Svět živých i mrtvých se střetává. Minulost se hlásí na světlo boží a nenechá vás spát! Mladí manželé Nora a Leonard očekávají rodinu a nemají kde bydlet. Financí nevlastní mnoho, a když se naskytne příležitost zakoupit byt ve staré secesní vile na okraji města, nadšeně po ní skočí. Co na tom, že cena je až podezřele nízká a za nedalekou hřbitovní zdí vykukují kříže a náhrobky. I když si Nora oddechne od všetečné tchyně, skutečný klid v domě nenajde. Je až příliš empatická a citlivá, a jeho minulost je příliš temná. Když se kolem začnou dít prapodivné věci a na chodbách se objevovat cizí lidé ve sto let starých oděvech, pustí se do pátrání. Tajemství, které odhalí, vám vezme dech!

Sdílet 0

Nakladatel
Petrklíč
Rozměr
140 x 205 x 16
datum dotisku
24.10.2019
Počet stran
224
Vydání
1
isbn
978-80-7229-677-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
27.02.2019
ean
9788072296774

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína Zrníková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hledáte něco, po čem nebudete moct v noci bez světla na záchod? Tohle je přesně ten kousek, po kterém se díváte za každé dveře a zvuk notifikace vám přivodí lehký infarkt. Autorka pozvolna rozvíjí děsivý příběh, samozřejmě nechybí pasáže, které se čtou jen za denního světla, který ústí v příjemný konec. Na můj vkus byl až trochu moc jednoduchý, ale v podstatě to knize vůbec neubírá na kvalitě. Neměla jsem moc vysoká očekávání, jelikož kniha, ani autor nejsou příliš známi, ale byla jsem velmi mile překvapena. Určitě mnohem lepší kousek než např. nedávno vydané Přízraky domu Carrowů a to mluvíme o známé spisovatelce hororů! Je pravda, že průměrně pozornému člověku asi ve ¾ docvakne, kdo je vlastně ta hlavní krysa a nechápavost hrdinů hraničí (někdy) skoro až s demencí, ale příběhu to nijak nevadí, naopak je to velmi "příjemná" četba, kterou bych určitě doporučila každému, kdo se chce trochu bát a vsadit i na méně známé (a k tomu plus domácí) autory.

    Kniha, Petrklíč, 2019, 9788072296774

  • 4 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Po přečtení první kapitoly jsem chtěla knihu odložit a kdo ji četl pochopí když řeknu že mám doma pětiletou dceru. Ale jsem ráda že jsem knihu neodložila a četla dál. Při čtení se ponoříte do smutného a děsivého osudu šesti malých holčiček, které po své smrti nenašly klid. Vše je opředeno tajemstvím staré vily ve které žijí pro někoho dost zvláštní nájemníci a kam se přistěhuje mladý manželský pár který očekává narození prvního potomka. Postupem času se roztáčí kolotoč děsivých setkání s duchy kteří sídlí ve starém domě. Kniha mě pohltila a přečetla jsem jí za velmi krátkou dobu. Čtyři hvězdičky dávám jen kvůli zvěrstvu spáchaném na malých dívkách. Jelikož je to pro mě citlivé téma. Kdo knihu nečetl mohu určitě doporučit, protože duchové a staré domy je téma které podle mě nikdy neomrzí.

    Kniha, Petrklíč, 2019, 9788072296774

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Buczacká registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Překvapil mě závěr, celou dobu ve vás autorka vyvolává určitý dojem, kdo je ten zloun, a konec ... pecka :) moc dobře se mi to četlo, během jednoho dne přelouskané.

    Kniha, Petrklíč, 2019, 9788072296774

  • 3 z 5 hvězdiček Jaroslava registrovaný uživatel

    Knížka se čte dobře , zatím rozečteno . Jsem teprve ve 1/3 , za mě zatím dobrý . Uvidím jaký bude závěr .

    Kniha, Petrklíč, 2019, 9788072296774

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda