Proč se klepou řízky

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

267 Kč s DPH
Běžně 298 Kč Nápověda Jsme transparentní

Bohemian Rhapsody

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1899 Kč dárek zdarma v hodnotě 128 Kč

Bohemian Rhapsody

Curych 1937

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 2499 Kč dárek zdarma v hodnotě 649 Kč

Curych 1937

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách… Přejít na celý popis

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí - od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným "éčka"), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.

Sdílet

Nakladatel
Dokořán
Rozměr
139 x 207 x 21
datum vydání
14.02.2023
ean
9788076750869
Počet stran
184
Hmotnost
362 g
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
Vydání
2
isbn
978-80-7675-086-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Helena Huňová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Vynikající a zajímavé. Unikát svého druhu. Hned mě víc baví vařit :-)

    Přečíst více
  • Lukáš Kucharczyk registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Zajímavá fakta psaná někdy až příliš suchým a technickým tónem, která je u populárně naučné knížky na škodu.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 267 Kč Nápověda