Pozorovatelka

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Selah, jediná dcera senešala Potomacu, zná svou povinnost: najít dokonalého partnera a zabezpečit budoucnost lidu. Když nastane ten den a Selah je veřejně ponížena odmítnutím, navrhne její nevlastní matka nevídané řešení. Vydá se na plavbu přes Atlantik, kde na ni čeká několik nápadníků. Dokud nebude zasnoubená, neměla by se vracet. Budoucí… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Selah, jediná dcera senešala Potomacu, zná svou povinnost: najít dokonalého partnera a zabezpečit budoucnost lidu. Když nastane ten den a Selah je veřejně ponížena odmítnutím, navrhne její nevlastní matka nevídané řešení. Vydá se na plavbu přes Atlantik, kde na ni čeká několik nápadníků. Dokud nebude zasnoubená, neměla by se vracet. Budoucí princeznu čeká jedinečné dobrodružství, ale plány její macechy nejsou jediným tajemstvím skrytým v podpalubí.

Sdílet 0

série
Pozorovatelka 1. díl z 2
Další ze série
1. Pozorovatelka
2. Osvoboditelka
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Fantasy a horory
Nakladatel
CooBoo
Rozměr
158 x 213 x 40
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.10.2019
isbn
978-80-7544-899-6
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
29.10.2019
ean
9788075448996

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček @vendysknihou registrovaný uživatel

    K Pozorovatelce jsem byla ze začátku docela skeptická. Nikdy předtím jsem v ruce readingcooy neměla a tak jsem z toho měla asi menší respekt. Navíc jsme knihu měli v Humbook taškách, takže sem si říkala, "no jasně, jen nám tam strčili něco co nebude dobrý." Ale opak je pravdou. Pozorovatelku jsem si zamilovala a moc se těším na další díl. První třetina byla sice lehce nudnější, ale potom obrat a stálo to za to. Trochu mi tam na začátku neseděly ty náboženské prvky, ale na konci knihy to pokládám za plusový tah autorky.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075448996

  • 3 z 5 hvězdiček Tereza D. registrovaný uživatel

    Kniha není žánrově úplně šálek mého čaje. V první třetině knihy jsem se nudila, pak už to bylo zajímavější. Zvrat ohledně prvního Selahina nápadníka byl nečekaný a povedený. Některé pasáže mi ale přišly rozvleklé či až zbytečné. Také rychlý přerod charakteru hlavní hrdinky Selah mi moc nesedl - zpočátku je hodně naivní a ustrašená, ale na konci knihy je zní rozhodná vůdkyně. Navíc se neustále hrozně rychle zamilovává (a světě div se do toho, do koho se i zamilovat má...). Romantické mi přišly asi tak dvě pasáže. V příběhu je zbytečně příliš mnoha postav, ve kterých není možné se příliš orientovat. Také prostředí a doba jsou nejasné a nedotažené, zároveň se mísí názvy reálných zemí (Anglie, New York...) s neexistujícími (Ásgard, Impérija...). Kniha je očividně inspirována dávnými severskými bájemi a prodchnuta citáty ze známých pohádek, což by bylo pěkné, kdyby to však bylo dotažené. Co se opravdu povedlo, je obálka, ta je krásná. Nicméně vzhledem otevřenému konci bych si ráda přečetla i další díl.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075448996

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda