Podíl viny
Podíl viny - Veronika Martinková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Studentka Aneta Valová zastřelila v domě svých rodičů mladíka. Obhajuje se tím, že se jednalo o nehodu. Osobu, která vnikla do domu, údajně neviděla. A zbraň, kterou chtěla použít pouze na zastrašení domnělého lupiče, neměla vystřelit. Přesto po incidentu zůstává na místě mrtvola souseda. Aneta se po činu začíná odcizovat rodině i přátelům a… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Studentka Aneta Valová zastřelila v domě svých rodičů mladíka. Obhajuje se tím, že se jednalo o nehodu. Osobu, která vnikla do domu, údajně neviděla. A zbraň, kterou chtěla použít pouze na zastrašení domnělého lupiče, neměla vystřelit. Přesto po incidentu zůstává na místě mrtvola souseda. Aneta se po činu začíná odcizovat rodině i přátelům a většinu času tráví úvahami nad tím, jak bude vypadat její budoucnost. Uvěří soud tvrzení, že se jednalo pouze o nešťastnou náhodu? Nebo bude odsouzena za zabití? Nebo rovnou vraždu? Složitého případu se ujímá kapitánka Hana Vítková.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
Rozměr
124 x 186 x 32
datum dotisku
25.07.2022
ean
9788027904761
Počet stran
320
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
13.07.2022
isbn
978-80-279-0476-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Číst vždy a všude Uživatel aplikace KDčko

    Hodně se mi líbilo, že tohle byl jiný druh detektivky než jsem zvyklá. Od prvních stránek jsem věděla, kdo je pachatel. Postupně se dozvídáme motivy a minulost nejen oběti, ale i pachatele. Velký prostor zde mají vztahy mezi vyšetřujícími. Dalším plusem je, že vyšetřování se drželo "při zemi" a zapadlo do českého prostředí, včetně věčného papírování. U konce už mi to přišlo trochu zdlouhavé, hlavně co se týkalo vztahu Hany s jejím přítelem Patrikem a kolegou Davidem. Jeden z vyšetřovatelů trpěl závislostí na alkoholu, což lidsky chápu, co moc nechápu, jak mohl dotyčný nebo dotyčná pracovat ve stresujícím prostředí jako je kriminálka. Zrovna zde to dost ovlivnilo vyšetřování. Na druhou stranu mě to docela navnadilo na další díl série Vítková & Winkler. Samotný závěr knihy mě extra nepřekvapil. Indicií tam bylo dost, abych se dovtípila. Ještě se mi trochu motala jména kolegů Davida a Daniela. Naštěstí každý vypadá jinak a často je to zdůrazněno. Od autorky Veroniky Martinkové si ráda v budoucnu zase něco přečtu.

    Kniha, Moba, 2022, 9788027904761

  • 5 z 5 hvězdiček IvusKa registrovaný uživatel

    Velice "čtivá" kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Stále vás děj nutí začínat novou a zase novou kapitolu. Všichni protagonisté mi byli blízcí svým chováním, i když ne vždy bylo podle pravidel. Konec samozřejmě překvapující, určitě doporučuji detektivku přečíst. Budu se těšit na další díly!

    Kniha, Moba, 2022, 9788027904761

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora