Peru - děti Inků
Peru - děti Inků - Olga Vilímková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Olga Vilímková, odbornice na Peru a život Indiánů a autorka knihy Učitelkou v Peru, na základě svých četných cest sepsala knihu Peru - děti Inků. Peru cestovatele přitahuje svou kulturou, přírodou a zejména lidmi. Málokterý turista má ale možnost nejen navštívit mnoho pamětihodností, ale také nahlédnout do života skutečných indiánů, kteří žijí v… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Olga Vilímková, odbornice na Peru a život Indiánů a autorka knihy Učitelkou v Peru, na základě svých četných cest sepsala knihu Peru - děti Inků. Peru cestovatele přitahuje svou kulturou, přírodou a zejména lidmi. Málokterý turista má ale možnost nejen navštívit mnoho pamětihodností, ale také nahlédnout do života skutečných indiánů, kteří žijí v horách stejným způsobem života jako za dob Inků. Tato kniha to umožní. Setkáte se s dětmi z horské vesnice Pucamarca, s indiány z pastýřských oblastí Kordilér, z kraje Paucartambo a mystické komunity Q´eros, ale podíváte se i do dalších míst And.Autorka žila rok v peruánské vesnici a každoročně tráví v Peru zhruba půl roku. Život na peruánském venkově důvěrně zná a dovede o něm poutavě vyprávět, je výbornou průvodkyní a citlivou posluchačkou. Osudy a příběhy zaznamenává tak, jak je pozorovala nebo slyšela vyprávět v průběhu let od dětí, jejich rodičů a přátel. Z příběhů je patrné, že indiáni vidí svět odlišně od evropského způsobu, myslí a vyjadřují se jinak, než jsme zvyklí.Kniha je určena pro všechny, kteří se chtějí dozvědět pravdu o reálném životě současných indiánů - potomků bájných Inků. Pro cestovatele i pro ty, kteří si chtějí přečíst příběhy jedné neobyčejné učitelky a jejích přátel.

Sdílet 0

Nakladatel
Smart Press
Rozměr
175 x 245 x 14
jazyk
čeština
Počet stran
168
Vydání
1
isbn
978-80-87049-00-6
Vazba
pevná vazba
datum vydání
11.10.2007
ean
9788087049006

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Hana Dusílková registrovaný uživatel

    Zajímavě napsaná kniha, která opět trochu rozšíří obzory. Mám ráda cestopisy, které jen nepopisují krajinu, ale všímají si osudů obyčejných lidí.

    Kniha, Smart Press, 2007, 9788087049006

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda