0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Paul Hollywood is Britain''s favourite master baker. His new book is all about bread - how to make it and how to use it. But while it''s all very well making a lovely loaf of bread, can you guarantee that it won''t be wasted? You know those times when you have a lovely crusty loaf, fresh from the oven, and you have a horrible feeling that… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Ottolenghi COMFORT
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
JoyFull
-
Dinner
-
Vegetables: The Indian Way
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Sobremesa
-
Padella
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Asian Pantry
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Old Prague Cookbook
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Meat, Poultry & Game
-
At My Italian Table
-
Sweet
-
Adriatico
-
Italian American Forever
-
Sabzi
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
Paul Hollywood is Britain''s favourite master baker. His new book is all about bread - how to make it and how to use it. But while it''s all very well making a lovely loaf of bread, can you guarantee that it won''t be wasted? You know those times when you have a lovely crusty loaf, fresh from the oven, and you have a horrible feeling that after the initial excitement is over, half of it''s going to get pushed aside and not eaten...? Well, maybe it''s time to bring bread back into mealtimes for real. Not only does Paul teach you exactly how to make a variety of breads, but for each one there is a spin-off recipe that shows you how to make a fantastic meal of it. The book has six chapters, each with five bread recipes - plus the spin-off recipes for main courses. Not only are Paul''s recipes delicious but they are also foolproof, with comprehensive step-by-step photographs. Try your hand at a basic white bloomer, which can become a savoury picnic loaf; stilton and bacon rolls, which are excellent served with celery soup; fluffy crumpets, which become the base for eggs Benedict; flatbreads, which are a natural pairing with chickpea masala; ciabatta, which the Italians have traditionally used as a base for tomatoey panzanella; pizza bases, which can become home-made fig, Parma ham and Gorgonzola pizzas; or white chocolate and raspberry bread, which makes for the best summer pudding you''ve ever tasted. Tying in with the BBC2 television series, Paul Hollywood''s Bread is all that you could want from a book and more. Get baking!
- Nakladatel
- Bloomsbury Publishing PLC
- Rozměr
- 192 x 255 x 23
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 224
- Hmotnost
- 894 g
- isbn
- 978-1-4088-4069-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 14.02.2013
- ean
- 9781408840696
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE