Once Upon aTime Bylo nebylo
Once Upon aTime Bylo nebylo - Odette Beaneová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Život Emmy Swanové nebyl zrovna pohádkový. Nikdy nepoznala své rodiče, žila v pěstounských rodinách a byla sama až do svých 28. narozenin. V ten den na ni ale zazvoní neznámý kluk, jenž tvrdí, že je její desetiletý syn Henry, kterého dala ihned po narození k adopci. A toto překvapení jí převrátí život naruby. Emma Henryho odveze domů, do města… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Život Emmy Swanové nebyl zrovna pohádkový. Nikdy nepoznala své rodiče, žila v pěstounských rodinách a byla sama až do svých 28. narozenin. V ten den na ni ale zazvoní neznámý kluk, jenž tvrdí, že je její desetiletý syn Henry, kterého dala ihned po narození k adopci. A toto překvapení jí převrátí život naruby. Emma Henryho odveze domů, do města Storybrooke, v němž podle Henryho žijí opravdové pohádkové postavy, které ale zapomněly, kým byly, protože je zaklela Zlá královna. A pokud má Henry pravdu, tak jeho milá a osamělá učitelka Mary Margaret je Sněhurkou, tou nejkrásnější princeznou… a také ztracenou matkou Emmy. Nejdříve Emma nevěří Henrymu ani slovo, ale rozhodne se v městečku zůstat a postupně začne zjišťovat, že normální město Storybrook rozhodně není. Na to se v něm děje až moc zvláštních věcí. Uvěří Emma, že všichni ve Storybrooke jsou začarováni mocnou kletbou, a naplní osud, o kterém Henry tvrdí, že je jí předurčen? Zachrání všechny pohádkové postavy a odkryje tajemství tohoto místa? Pokud se jí to podaří, splní se jí její největší sen – shledá se s celou svou rodinou.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
Rozměr
130 x 200 x 26
isbn
978-80-7447-738-6
Počet stran
304
datum vydání
1.11.2014
ean
9788074477386
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Nevím jak bych na knihu pohlížela, kdybych neviděla seriál...ALE jelikož tahle knížka není předlohou pro seriál, tak je to asi jedno. Myslím, že by se děj seriálu dal napsat mnohem lépe - nebyl tak strhující, jako seriálová verze, přišlo mi to, že je ta kniha tak nějak "suše" napsaná. Rozhodně dávám přednost seriálu, ikdyž nelituji, že jsem se seznámila i s knižní verzí. Stejně si ale radši pstím seriál, než abych se poštěla do knihy znovu.

    Kniha, CooBoo, 2014, 9788074477386

  • 4 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    S knížkou jsem spokojená. Není to tam sice tolik vysvětlené jako v seriálu, ale přesto pěkné. Seriál se mi ale líbil víc.

    Kniha, CooBoo, 2014, 9788074477386

  • 2 z 5 hvězdiček Šárka Petzná registrovaný uživatel

    Upřímně si myslím, že seriál je lépe udělaný. Nejsem si jistá, jestli by se mi příběh líbil, kdybych předtím neviděla seriálovou verzi, kterou miluju. Téma příběhu je rozhodně dobré, ale styl psaní a podání by se dal zlepšit.

    Kniha, CooBoo, 2014, 9788074477386

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda