O psaní

Autor Stephen King

O psaní - Stephen King Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

"Tato kniha není autobiografie. Je to spíš jakési curriculum vitae - můj pokus naznačit, jak byl zformován jeden spisovatel. Ne to, jak byl jeden spisovatel stvořen, nevěřím tomu, že je vůbec možné stvořit spisovatele, ať už podmínkami nebo vlastní vůlí (i když jsem tomu kdysi věřil). Všechno potřebné vybavení už je v nás, když jsme odesláni na… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

"Tato kniha není autobiografie. Je to spíš jakési curriculum vitae - můj pokus naznačit, jak byl zformován jeden spisovatel. Ne to, jak byl jeden spisovatel stvořen, nevěřím tomu, že je vůbec možné stvořit spisovatele, ať už podmínkami nebo vlastní vůlí (i když jsem tomu kdysi věřil). Všechno potřebné vybavení už je v nás, když jsme odesláni na svět. Ale v žádném případě to není neobvyklé vybavení, jsem přesvědčen, že spousta lidí má aspoň nějaké spisovatelské či vypravěčské nadání a toto nadání je možné posílit a vybrousit. Kdybych tomu nevěřil, bylo by psaní této knihy ztrátou času."Stephen King

Sdílet 0

Nakladatel
Beta Dobrovský
Rozměr
0x0mm
ean
9788073060374
Počet stran
222
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-7306-037-4

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 31 hodnocení čtenářů

21× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tonda Anděl registrovaný uživatel

    Nejlepší kniha o tvůrčím psaní. Nedává totiž konkrétní návody. Ty jsou k ničemu. Jestli mi jako autorovi někdo pomohl, byl to Stephen King nejen svým stylem psaní, ale i způsobem, jakým o něm hovoří. Kniha O psaní je z velké míry autobiografií slavného autora a právě jeho život odkrývá mnohá tajemství úspěchu. Pokud Vás psaní baví, určitě si tuto knihu pořiďte. Povinná četba.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073067069

  • 5 z 5 hvězdiček Vojtěch registrovaný uživatel

    Nebeletristické dílo, ve kterém Stephen King nechává čtenáře nahlédnout do své pracovny (kde jsou dveře vždycky a bezpodmínečně zavřené). Vypráví mu příběhy z vlastního života a píše o tom, o čem ví nejvíc. A právě to dělá z O psaní knihu, kterou by si měl přečíst každý, kdo chce napsat byť jen dobrou slohovku do školy.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073067069

  • 4 z 5 hvězdiček LukášW registrovaný uživatel

    Oceňuji, že se Sai King nebál a sdělil mnoho podrobností ze svého tvůrčího a osobního života. Ono moc lidí se nepřizná, že například napsali knihu, kterou si nepamatují z důvodu naprostého zdrogování a zpití pod obraz. Přesto Kinga zbožňuji.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073067069

  • 5 z 5 hvězdiček Ell registrovaný uživatel

    Sestra mi pořídila "příručku" pro psaní, když si taky sama občas něco napíšu, a já jsem ráda, že to žádná příručka ani není. Psaní se nedá naučit podle návodu a žádné osvědčené postupy neexistují. A nějaká obecná "pravidla" se stejně nedají uplatnit na všechny. King odkrývá vlastní život, vypráví, jak psal a tvořil on, jaké překonával vzlety i pády a kolik mu do psaní dala ta největší průprava - život sám. Neřekne vám, jak co napsat, ale po dočtení knihy jsem si já sama uvědomila, jak bych mohla s vlastním příběhem pracovat jinak a lépe. Autor navíc vše popisuje s humorem sobě vlastním a proud jeho vyprávění čtenáře zkrátka strhne a nepustí. Škoda jen, že samotný Kingův styl u příběhů mi už tolik nesedí. :D

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073067069

  • 5 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Tak tahle kniha je naprosto skvělá, a proto ji vřele doporučuji. Vždy jsem četla podobné věci. Chtěla jsem vědět něco dalšího o psaní. A vždy mi to něco dalo.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073067069

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Strýčková registrovaný uživatel

    Zatím nejlepší kniha o psaní, kterou jsem četla. Rozdělení na dvě části - útržky vzpomínek, když autor sám začínal a samotný náhled na psaní a nějaké ty rady a tipy - utvořilo opravdu fungující celek. Obě části jsem si užívala a rozhodně mi pomohla zodpovědět některé mé otázky a rozptýlit obavy. Do knihy se jistě několikrát ještě vrátím pro nějakou tu radu.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073067069

  • 5 z 5 hvězdiček Lída Kučerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nejlepší kniha o psaní jakou jsem kdy četla. Náhled do života Stephena Kinga a jeho začátku psaní mi byl obrovskou inspirací a v psaní mi velmi pomohl. Jakožto copywriter jsem přečetla hodně knih o mém oboru, ale tato kniha mi dala nejvíc ;-)

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073067069

  • 3 z 5 hvězdiček BarboraV registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Docela čtivé. Průměrné.

    E-kniha, Beta Dobrovský, 2015,

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Kniha opět nezklamala. Je to nejlepší kniha o psaní, kterou jsem kdy v životě četla a King k tomu přidal něco svého. Skvěle čtení pro všechny.

    Kniha, Beta Dobrovský, 2015, 9788073067069

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora