Napsáno krví

Autor Chris Carter

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Los Angeles, 4. prosince. Přesně tři týdny do Vánoc. Angela Woodová, mistryně kapsářského řemesla, pro dnešek právě skončila – šest set osmdesát sedm dolarů – to není špatný výdělek za necelých patnáct minut práce. Oslavuje úspěšný den koktejlem a přitom její pozornost upoutá jeden z návštěvníků hotelového baru, který se chová hrubě k nějakému… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Los Angeles, 4. prosince. Přesně tři týdny do Vánoc. Angela Woodová, mistryně kapsářského řemesla, pro dnešek právě skončila – šest set osmdesát sedm dolarů – to není špatný výdělek za necelých patnáct minut práce. Oslavuje úspěšný den koktejlem a přitom její pozornost upoutá jeden z návštěvníků hotelového baru, který se chová hrubě k nějakému starci. Angela se rozhodne dát mu ponaučení a ukradne mu na první pohled drahou koženou tašku. Uvnitř nejsou peníze ani laptop, nic cenného – aspoň ne pro Angelu. Jen černá knížka vázaná v kůži, překvapivě těžká. Zvědavost zvítězí a v pohodlí svého bytu Angela rychle prolistuje kořist. A tehdy začne nejhorší noční můra jejího života. Není to totiž obyčejná knížka – její obsah předčí i tu nejzvrácenější představivost.

Napsáno krví je jedenáctým románem série o detektivu Robertovi Hunterovi a Carlosi Garciovi.

Sdílet 3

série
Robert Hunter 11. díl z 12
Další ze série
8. Hovor se smrtí
9. Galerie mrtvých
10. Nenávist
11. Napsáno krví
12. Genesis
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
americká literatura sériový vrah
Nakladatel
BB art
Rozměr
157 x 215 x 40
jazyk
čeština
Počet stran
368
Vydání
1
isbn
978-80-7595-429-9
Vazba
pevná vazba
datum vydání
7.12.2020
ean
9788075954299

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 77 hodnocení čtenářů

65× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Janečková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    V prvním bodě chci sklonit Chrisovi poklonu za to, že vůbec dokázal napsat knihu, navíc tak skvělou i přes ránu osudu v podobě sebevraždy jeho přítelkyně. Myslím si, že i z příběhu bylo cítit, že připisuje Robertovi některé svoje pocity. Opět napínavý příběh, kdy máte strach otočit další stránku. Jak honil vrah Angelu po schodech, málem jsem nedýchala. Líbilo se mi, že bylo mé stěžování si, že Robertovi schopnosti nejsou dostatečně oceněné a je zbytečně kritizován, především kapitánkou Blakeovou "vyslyšeno", na druhou stranu byl Carlos v tomhle díle trošku za tupouna, který často ničemu nerozuměl. Hodnotím to skvěle, i konečné vysvětlení vrahových činů. Chris výborně popsal téma darkwebu a představa, že se opravdu můžou dít takové věci, mě děsí. Jediné, co bych vytkla, je způsob, jakým se vrah dostal k Robertovi, přišlo mi to až příliš jednoduché. Rozhodně stojí za přečtení, opět zavřete knihu, až ji úplně dočtete. Už se těším na další díl. Jo a ještě dodám, že musím ocenit, že se Chris pustil do tématu, jak se ta "úžasná" Amerika stará o své vojáky. Ulice Los Angeles plné stanů s veterány o které se už vláda nezajímá, popsal to naprosto reálně.

    Kniha, BB art, 2020, 9788075954299

  • 2 z 5 hvězdiček Čtenář registrovaný uživatel

    Nejslabší díl ze série - předvídatelný děj, ale hlavně mi vadilo, jakého udělal z Garcii arogatního debila (10 knih mu buduje nějaký charakter a v 11náctém z něho udělá naprosto někoho jiného.

    E-kniha, BB art, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Rendlová registrovaný uživatel

    Chris opět nezklamal. Včera jsem zjistila, že mi tahle kniha chybí a dnes už dočtena. Napětí až do konce.

    E-kniha, BB art, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Alena Vicanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto mě příběh pohltil, kniha má rychlý spád. Super

    E-kniha, BB art, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Gažiková registrovaný uživatel

    Chrisovi knihy jsem začala číst na přeskáčku, ALE nedokázala jsem přestat, po přečtení první jsem rázem dokoupila zbytek a je to úchvatné, napsané tak, že vás to nutí se večer kouknout pod postel...co kdyby náhodou. Dechberoucí.

    Kniha, BB art, 2020, 9788075954299

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    To by mě zajímalo jak Chris Carter spí. S takovými hrůzostrašnými myšlenkami, které ukazuje v knihách je to opravdu neskutečné. No v každém případě se kniha opět povedla, konec byl tak rychlý, že když jsem dočetla, divila jsem se jak to takhle mohlo dopadnout? A hned utekl z vězení ..... no určitě je to na další díl.

    Kniha, BB art, 2020, 9788075954299

  • 5 z 5 hvězdiček EVA SKÁLOVÁ registrovaný uživatel

    Mám přečteno všech předešlých 10 dílů a Chris Carter opět nezklamal. Na nový díl jsem čekala a rozhodně čekání nelituji. Další excelentní dílo, které se vyplatí nejen číst, ale mít i v osobní knihovně. Doporučuji stejně jako všechny předešlé díly!!! Kdo váhá, jestli autora začít číst, musím vás varovat, pokud začnete, nebudete moct přestat, dokud knihu/knihy nedočtete!!

    Kniha, BB art, 2020, 9788075954299

  • 5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel

    Čtení dobré jako vždy, oproti předešlým dílům o mnoho méně krve, škoda

    Kniha, BB art, 2020, 9788075954299

  • 5 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Po přečtení recenzí,ze jde o nejslabší díl ze serie, poznamenaný ztratou partnerky,jsem se trochu bála. A úplně zbytečně. Opet famózní dílo Chrise, přečtený na jeden zátah. Uz se těším na další.

    Kniha, BB art, 2020, 9788075954299

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Přesně jak se již zmiňuje. Předně klobouk dolů před Chrisem, že zvládl napsat knihu i přes osobní tragédii, která ho potkala. A on nenapsal jen lecjakou knihu, ale opět famózní dílo.

    Kniha, BB art, 2020, 9788075954299

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora