Na co slova nestačí

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Rev Fletcher bojuje s traumaty z minulosti. S adoptivními rodiči po boku se mu to daří… ale s dopisem od jeho násilnického otce se vše vrátí. Emma Blueová radši programuje vlastní počítačovou hru, než aby čelila rozpadajícímu se manželství svých rodičů. Jenže ji kontaktuje online troll, kterého se začne bát. Když se Rev a Emma potkají, zatouží… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rev Fletcher bojuje s traumaty z minulosti. S adoptivními rodiči po boku se mu to daří… ale s dopisem od jeho násilnického otce se vše vrátí. Emma Blueová radši programuje vlastní počítačovou hru, než aby čelila rozpadajícímu se manželství svých rodičů. Jenže ji kontaktuje online troll, kterého se začne bát. Když se Rev a Emma potkají, zatouží sdílet svá tajemství. Věci však začnou být nebezpečné – a jejich vzájemná důvěra projde tím nejtěžším testem.

Sdílet 0

série
Dopisy ztraceným 2. díl z 2
Další ze série
1. Dopisy ztraceným
2. Na co slova nestačí
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult
Knihy » HumbookAwards » HumbookAwards 2020
Nakladatel
CooBoo
datum vydání
28.09.2020
ean
9788076610798
Počet stran
360
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-7661-079-8
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Na tuhle knížku nedokážete jen tak přestat myslet, usídlí se vám v hlavě jako dotěrný brouk a vy si stále dokolečka budete přehrávat, co se vlastně událo a jak je možné, že se okolnosti staly tak, jak se staly. Rozhodně nelze jinak než doporučit toto čtivo každému, kdo chce alespoň na čas vystoupit ze své konformní zony a mrknout se na zoubek závažným problémům.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 26 hodnocení čtenářů

23× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Krausová registrovaný uživatel

    První kniha v téhle "sérii" (Dopisy ztraceným) se dotkla mého zlomeného srdíčka. Takhle ho zlomila, rozdrtila na prach a pak ho objala a držela tak silně, že se zase spojilo dohromady. V první knize jsem se s jednou z postav tak úplně nezžila, zatímco v téhle jsem chápala a dokázala se vžít do situace jak Reva tak Emmy. Cítila jsem jejich bolest, slyšela tlukot jejich srdcí, smála se s nimi a přála jim jen to nejlepší. Pokud jste četli Dopisy ztraceným, tak už víte, že nemůžete čekat sladkou fluffy lovestory. Pokud je to to jediné, co od contemporary chcete, Brigid Kemmerer není autorka pro vás. Tahle knížka uspokojí ty z vás, kteří si užíváte čtení o vážných tématech, srdcervoucí příběh ne jen o dvou lidech, kteří se sbližují, ale také si vzájemně odkrývají své příběhy z minulosti a spojují svou budoucnost. Tenhle příběh je sladkej, vtipnej, ale úplně jiným zpúsobem, než například knížky od Kasie West a podobně. Na co slova nestačí je jedna z nejlepších knížek, které jsem tento rok četla. Absolutně to miluju. Dá vám mnohem více, než co vidíte v anotaci. A věřte mi, nejste na to připraveni.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610798

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Kniha je skvělá! Hrozně se mi líbily Dopisy ztraceným, takže když jsem uviděla tuhle knihu musela jsem jí mít. Příběh je skvělí. Bavilk mě knihu číst, jen mě mrzí že jsem jí přečetla rychle. Určitě doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610798

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Župková registrovaný uživatel

    Na co slově nestačí je z mého pohledu nejpovedenější knížka z celé série. Moc se mi líbil příběh a milostná linka mezi hlavními hrdiny

    E-kniha, CooBoo, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Moje nejoblíbenější knížka z trilogie. Moc doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610798

  • 5 z 5 hvězdiček @vendysknihou registrovaný uživatel

    Po přečtení knihy Dopisy ztraceným jsem si myslela, že pokračování nemůže být lepší než to, co jsem právě dočetla. Ale omyl! Kniha Na co slova nestačí je opravdu skvěla, dobře se čte, stránky mi utíkaly pod rukama, plakala jsem, nemohla se odtrhnout a nakonec jen zůstala tupě sedět s netečným výrazem. Prostě dokonalá kniha. Skloubení těžkého tématu jako je kyberšikana, rozvod rodičů, vydírání, násilí na dětech a do toho nevinně rozvíjející se vztah mladých lidí.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610798

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Langrová registrovaný uživatel

    Tento "díl" se mi líbil více než první, doslova přečteno jedním dechem, vůbec jsem se nemohla odtrhnout.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610798

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora