Letargie

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Když se objeví mrtvola muže s přezdívkou „oko ulice“, řeší vyšetřovatelé případ jako standardní vraždu. Brzy ale následuje další brutální čin. Obětí je pochybná existence, která to stejně jako „oko ulice“ hrála na dvě strany. Je jasné, že pachatel si své oběti vybírá podle specifického klíče. Policie požádá o pomoc Alexandra Krause, jenž míval na… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se objeví mrtvola muže s přezdívkou „oko ulice“, řeší vyšetřovatelé případ jako standardní vraždu. Brzy ale následuje další brutální čin. Obětí je pochybná existence, která to stejně jako „oko ulice“ hrála na dvě strany. Je jasné, že pachatel si své oběti vybírá podle specifického klíče. Policie požádá o pomoc Alexandra Krause, jenž míval na starosti „práskačskou“ agendu. V současnosti píše krimi články do novin a potýká se s vlastními problémy. Zvládne návrat do kalných vod karlovarského podsvětí?

Sdílet 0

série
Alexandr Kraus 1. díl z 2
Další ze série
1. Letargie
2. Aristokrat
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » České a slovenské detektivky
Nakladatel
Plus
Rozměr
140 x 205 x 40
datum dotisku
22.10.2021
ean
9788025907177
Počet stran
544
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.09.2017
isbn
978-80-259-0717-7

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček kapesniatlas registrovaný uživatel

    ..a je to za mnou. Co k tomu dodat. Nic moc....musel bych hodně spojlerovat. Předoklad se naplnil.... kniha má k avizované americké drsné škole daleko ...ALE jen svou obsáhlostí .....je zkrátka roztažená od Karlových Var až na Slovensko. Nedovedu si představit Chaseho, Spilaneho, Chandlera, že by svého hrdinu nechal "na světě" 540 stran. To nic nemění na skutečnosti, že se po Goffovi zjevil na planetě "Detektivka" možný dobrý český spisovatel. Už je tam jedním románem Kopřiva - Rychlopalba..... už je tam V.Jareš s detektivkou 12.12. a možná bych k tomu přidal prvotinu M.Stručovského - Bez duše...... Ale pořád je to jenom první vlaštovka.... Přesto tvrďák Saša a Andrea zanechávají výraznou stopu na detektivním poli české detektivky. Tahle detektivka se u mne řadí k jedné z nejlepších, která vznikla a vyniká nad ostatní vydávané původní české detektivky / v mnohém marastu, kterým nás zásobuje nakladatelství Moba.../ Poděkování patří nakladatelství Plus, že do této novinky šlo...... Snad se dočkám pokračování .....a mých oblíbených 321% letí vstříc " ku knize páně Mazáčově"

    Kniha, Plus, 2017, 9788025907177

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilováá registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Já jsem nadšená, doporučuji né jen milovníkům detektivek. Vynikající kniha, která má skvělý děj, skvělé postavy a velmi překvapivý konec! Sašu a Andreu si nejde nezamilovat. Moc bych si přála pokračování a vědět, jak to bylo dál.. Já nějak pořád nechápu, proč se nepodporují takhle talentovaní čeští autoři. Je to fakt velká škoda!

    E-kniha, Plus, 2017,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora