Krutý princ

Autor Holly Black

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly. A to i přes to, že je smrtelná. Většina víl lidmi pohrdá, nejvíce princ Cardan, nejmladší a nejpodlejší syn krále. Aby Jude získala vysněné… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly. A to i přes to, že je smrtelná. Většina víl lidmi pohrdá, nejvíce princ Cardan, nejmladší a nejpodlejší syn krále. Aby Jude získala vysněné místo u dvora, musí se princi postavit. Zaplete se však do intrik, a když hrozí, že násilí zničí slavný dvůr, rozhodne se pro pochybné spojenectví, které ji může stát život.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
datum vydání
5.11.2018
isbn
978-80-7544-666-4
Počet stran
420
datum dotisku
5.11.2018
ean
9788075446664
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 238 hodnocení čtenářů

146× 5 hvězdiček 69× 4 hvězdičky 17× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Nina Obšilová registrovaný uživatel

    Knihu jsem četla začátkem roku v angličtině a byla jsem opravdu mile překvapená. Děj mě natolik pohltil a bavil, že jsem knihu přečetla za jedno odpoledne a nemohu se dočkat druhého dílu. Za mě jedna z nejlepších knih, které jsem letos přečetla. Děj je napínavý, se zvrtaty, které jsem nečekala, s postavami, které překvapí a každá má své tajemství a má co ztratit. Není to procházka kouzelným lesem s vílami z pohádek na dobrou noc. ;) Rozhodně doporučuji!

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075446664

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla za dva dny a nemůžu se dočkat pokračování. Je to čtivá fantasy knížka na které je vidět, že autorka má spoustu nápadů a vy dychtivě čekáte co se stane. Podle mě je to jedna z nejlepších fantasy/young adult knížek, které jsem kdy četla. Je kvalitou a čtivostí na stejné úrovni jako Skleněný trůn nebo Dvůr trnů a růží. Hrozně doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2018, 9788075446664

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Škuthanová registrovaný uživatel

    Miluju

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076614048

  • 4 z 5 hvězdiček Soňa Dlhopolčeková registrovaný uživatel

    ✨️Krutý princ od Holly Black✨️ Konečne som sa odhodlala pridať sa ku zvyšku sveta (resp.bookstagramu 😁) a začať trilógiu Folk of the Air od Holly Black (u nás vyšla pod názvom Férska sága). Poznáte to, niektoré série sú proste také nahypované, že sa bojíte ich začať 🤣 Ale bol to dobrý krok, aj keď nečakajte úroveň S.J.Maas. Na zadok som z toho nespadla, ale Krutý princ je príjemné oddychové YA fantasy. Ak milujete bad boys, tak je to tá pravá kniha pre vás. Cardan si ma získal, pod maskou znudenej ľahostajnosti a podlosti sa skrýva iskrivý intelekt a túžba byť naozaj videný. A tá krutosť? Možno okrem jednej scény tam bola vždy skôr predstieraná a bolo jasne vidieť, že vo väčšine situácií Jude v skutočnosti ochránil. Pocitovo mi pripomínal Damona Salvatorre, čo je u mňa vždy bonus 🤣♥️ Jude sa mi páčila, aj keď bola nerozvážna a na začiatku naivná a neskôr na druhej strane šla po moci aj cez mŕtvoly (doslova), ale dalo sa to pochopiť, keďže byť bezmocným človekom medzi krutými Férmi je boj o život. A neviem si ani predstaviť, aké to je, keď ťa vychováva muž, ktorý pred tvojimi očami zabil tvojich rodičov 😭 Ale za to mať ako jediná vo férskom svete možnosť klamať je super výhoda 🤩 Koho som ale mala chuť riadne vyfackať, bola jej sestra. Už dlho som v knihe nevidela takúto nelojalitu a sebeckosť. Celkovo ma prvá polka knihy nebavila, aj keď som s tým rátala, keďže to bolo spomínané vo všetkých recenziách. Našťastie druhá polka, kedy dej už prešiel do politických intríg na dvore a zákulisných ťahov, bola oveľa lepšia. Záver neprekvapil asi nikoho, kto pozná už len názvy kníh, ale bolo zaujímavé sledovať, ako sme sa tam dostali. Moje hodnotenie: 3,5⭐️/5 1🌶/5 📚 enemies to lovers, slowburn, morally grey Môj Bookstagram: https://www.instagram.com/sonkad/

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076614048

  • 5 z 5 hvězdiček Adri registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Miluji celou sérii krutého prince <3

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076614048

  • 4 z 5 hvězdiček Axlou Uživatel aplikace KDčko

    Opravdu hezké fantasy, chyběla mi tam více romantická linka

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076614048

  • 4 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Vítejte ve světě, kde každý čin může mít nedozírné smrtící následky. Příběh je rozdělen na dvě části, přičemž hned první kapitola mnohým vyrazí dech. Pak lehce zvolní a působí maličko nesourodě. Holly Black se zaměřuje na fungování svého universa, představení postav a budování atmosféry. Pracuje s tradičními motivy ( očarované jídlo, pití, vražedné tance) a přidává velké množství neotřelých originálních nápadů. Vílí svět je propracovaný do nejmenšího detailu - nemilosrdný a krutý, plný lží a intrik. Dalším silným prvkem jsou vykreslené charaktery. Autorka se toho nebojí a jde proti proudu. Jestli čekáte druhého Rhysanda, charismatického Cassiana nebo Feyre, budete zklamáni. V tomto universu by jste sympatického hrdinu hledali marně. Všichni jsou chybující, zrazující, nedokonalí, bezcharakterní, skrývající velká tajemství. Vazby mezi jednotlivci jsou komplexní a složité. Ačkoli všichni působí živě, absence dobrých vlastností zapříčinila, že každý působí jednotvárně a ničím nepřekvapí. Druhá část je mnohem akčnější, s vyváženou akcí a dramatickými událostmi. Nečekaný závěr zanechá nejednoho čtenáře hledět na zbývající stránky s otevřenou pusou. Nevím, jestli to bylo rozpoložením, ale nemohu se ubránit dojmu, že tomu (i přes všechny klady) něco chybělo. Možná se k ní v budoucnu vrátím a dám jí druhou šanci.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076614048

  • 1 z 5 hvězdiček Ronii Uživatel aplikace KDčko

    Měla jsem velké očekávání. Kniha mě nebavila. Mám v plánu ji dat ale ještě šanci po čase. Třeba se změní můj názor.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076614048

  • 5 z 5 hvězdiček Lady registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla za dva dny byla to nejlepší fantasy kterou jsem kdy četla a určitě to není poslední kniha kterou jsem od autorky přečetla.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076614048

  • 4 z 5 hvězdiček Eliška registrovaný uživatel

    Doporučila mi jí kamarádka, opravdu knížka mě bavila, ale ze začátku se mi děj hrozně dlouho táhnul a nemohla jsem tomu přijít na chuť. Od půlky mě bavila mnohem více.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076614048

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora