Kdo miluje nejvíc
Kdo miluje nejvíc - Tess Stimsonová Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Clare Eliasová od začátku těhotenství ani na vteřinu nepochybovala, že bude dobrou matkou. Vždycky přece všechno zvládla: je majitelkou prosperující sítě květinových síní, má hezkého (a o deset let mladšího) manžela Marka, který je jí po všech stránkách oporou. Clare se zkrátka vždy vydařilo vše, na co sáhla. Proč by se tudíž měla obávat něčeho… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Clare Eliasová od začátku těhotenství ani na vteřinu nepochybovala, že bude dobrou matkou. Vždycky přece všechno zvládla: je majitelkou prosperující sítě květinových síní, má hezkého (a o deset let mladšího) manžela Marka, který je jí po všech stránkách oporou. Clare se zkrátka vždy vydařilo vše, na co sáhla. Proč by se tudíž měla obávat něčeho tak přirozeného, jako je mateřství.Pak ale dvojčata přijdou na svět a Clare najednou zjišťuje, že nezvládá vůbec nic. Zoufale sedí na posteli a snaží se nevnímat, že má kruhy pod očima, neumyté vlasy a pobryndané tričko. Odjakživa tvrdila, že chůva nikdy nepřekročí práh jejího domu, ale teď ví, že pokud nevyhledá pomoc, zhroutí se.A tak do života Eliasových vstoupí mladá a půvabná Jenna, která péči o děti zvládá s profesionální nonšalancí. Její příchod však nepřinese pouze příjemné změny: Marc se najednou začne chovat odtažitě, pak vážně onemocní jedno z dětí… a následná smršť událostí postaví Clare – a vlastně i Jennu – do situace, v níž by se nechtěla ocitnout žádná žena na světě.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
Rozměr
140 x 210 x 28
isbn
978-80-7303-848-9
Počet stran
296
datum vydání
1.04.2013
ean
9788073038489
Vazba
Pevná s přebalem matná
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Knížka se mi četla moc dobře. Jak jsme u autorky zvyklí, je příběh vyprávěn z pohledu všech důležitých postav. Můžeme se tedy dovědět, jak se cítí Clare, co si myslí Marc, jaký život vede Jenna, jaká je Davina, Clařina matka, co trápí Xana, Clařina bratra a proč se v Království květin objevil Cooper. Tento styl psaní mi velmi vyhovuje, protože i když se vždy jedná o jinou postavu, je příběh vyprávěn v první osobě. Není tedy problém se do děje ponořit a vcítit se do jednotlivých postav. Několik „much“ bych určitě našla, například jsem moc nevěřila Marcovým náhlým změnám v chování a v jeho vztahu ke Clare. A trošku mě mrzí, že nebyl více rozveden příběh Xana, Clařina bratra, myslím, že potenciál by tam byl. Ale je pravda, že to už by asi bylo na úplně jiný příběh. Knížku hodnotím velmi kladně, vyloženě mi sedí autorčin jazyk, kterým své příběhy vypráví. Za mě tedy velké ANO. Doporučuji.

    Kniha, Domino, 2013, 9788073038489

  • 4 z 5 hvězdiček M registrovaný uživatel

    Po přečtení první knihy od autorky jsem si sehnala hned další knihy a nelituji, opět humorné problémy dnešního života, líbí se mi jak autorka se vždy soustředí na dotyčnou osobu, její povahu a pocity. Super oddechovka :-)

    Kniha, Domino, 2013, 9788073038489

  • 4 z 5 hvězdiček Marka registrovaný uživatel

    Příběhem opravdu román pro ženy, který mě ale mile překvapil. Líbilo se mi, že je psán z pohledu jednotlivých postav, díky čemuž můžeme několikrát vidět jednu situaci z různých úhlů pohledů a pocitů. Kniha je velmi čtivá, jen nerada jsem ji odkládala a přečetla ji velmi rychle.

    Kniha, Domino, 2013, 9788073038489

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Opravdu zajímavé čtení. Ze začátku jsem se sice trochu ztrácela, ale nakonec to bylo super. Závěr mohl být trochu lépe propracovaný, ale knihu jsem si užila a můžu doporučit.

    Kniha, Domino, 2013, 9788073038489

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora