0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
"Come for the food and stay for the stories – every curious cook will take a leaf out of this book." – Yotam Ottolenghi "A rare cookbook that engages our thinking and delights our senses." – Olia Hercules "This book is just as warm and inviting and shines a fresh light on the world of Eastern European food." – Zuza ZakA culinary journey across… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ottolenghi COMFORT
-
Meat, Poultry & Game
-
Dinner
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Padella
-
Vegetables: The Indian Way
-
Sabzi
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
Czech Cookery
-
Vietnam
-
Sobremesa
-
Old Prague Cookbook
-
Italy by Ingredient
-
At My Italian Table
-
Adriatico
-
The Silver Spoon Pasta
-
Italian American Forever
-
Sweet
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Glucose Goddess Method
-
How to Eat 30 Plants a Week
"Come for the food and stay for the stories – every curious cook will take a leaf out of this book." – Yotam Ottolenghi "A rare cookbook that engages our thinking and delights our senses." – Olia Hercules "This book is just as warm and inviting and shines a fresh light on the world of Eastern European food." – Zuza ZakA culinary journey across Eastern Europe, Kapusta celebrates the humble vegetables that have shaped some of the most vibrant culinary traditions in the world.
Focusing on five key vegetables to the region – cabbage, beetroot, potato, carrot and mushrooms – it honors a philosophy of cooking that has affordability, seasonality, sustainability and, above all, great flavor at its heart. With chapters on dumplings and pickles and ferments as well, you’ll find a diversity of dishes which exemplify the Eastern European culinary DNA.
Recipes are accompanied by beautiful photography and include a range of both meat-based and vegetarian dishes such as A Cabbage Strudel, both Vegan and Beef Borsch, Potato Babka, Pierogi, a Tzimmes Carrot Cake, Bulgarian Mushroom and Walnut Pâté, and a range of sauerkrauts.
Kapusta bursts with original recipes and shines a spotlight on the whole kaleidoscope of little-known culinary cultures and history from across the extensive region.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books (UK)
- Rozměr
- 196 x 255 x 25
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 224
- Hmotnost
- 970 g
- isbn
- 978-1-78488-585-4
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 20.02.2025
- ean
- 9781784885854
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE