0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
"Come for the food and stay for the stories – every curious cook will take a leaf out of this book." – Yotam Ottolenghi "A rare cookbook that engages our thinking and delights our senses." – Olia Hercules "This book is just as warm and inviting and shines a fresh light on the world of Eastern European food." – Zuza ZakA culinary journey across… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ottolenghi COMFORT
-
Meat, Poultry & Game
-
Vegetables: The Indian Way
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Dinner
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Padella
-
The Asian Pantry
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Sabzi
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Café Cecilia Cookbook
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Sobremesa
-
Old Prague Cookbook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Italy by Ingredient
-
At My Italian Table
-
World Atlas of Coffee
-
Sweet
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
"Come for the food and stay for the stories – every curious cook will take a leaf out of this book." – Yotam Ottolenghi "A rare cookbook that engages our thinking and delights our senses." – Olia Hercules "This book is just as warm and inviting and shines a fresh light on the world of Eastern European food." – Zuza ZakA culinary journey across Eastern Europe, Kapusta celebrates the humble vegetables that have shaped some of the most vibrant culinary traditions in the world.
Focusing on five key vegetables to the region – cabbage, beetroot, potato, carrot and mushrooms – it honors a philosophy of cooking that has affordability, seasonality, sustainability and, above all, great flavor at its heart. With chapters on dumplings and pickles and ferments as well, you’ll find a diversity of dishes which exemplify the Eastern European culinary DNA.
Recipes are accompanied by beautiful photography and include a range of both meat-based and vegetarian dishes such as A Cabbage Strudel, both Vegan and Beef Borsch, Potato Babka, Pierogi, a Tzimmes Carrot Cake, Bulgarian Mushroom and Walnut Pâté, and a range of sauerkrauts.
Kapusta bursts with original recipes and shines a spotlight on the whole kaleidoscope of little-known culinary cultures and history from across the extensive region.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books (UK)
- Rozměr
- 196 x 255 x 25
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 224
- Hmotnost
- 970 g
- isbn
- 978-1-78488-585-4
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 20.02.2025
- ean
- 9781784885854
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE