0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famous for its innovative flavours, stylish design and superb cooking.At the heart of Yotam and Sami''s food is a shared home city: Jerusalem. Both were born… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Padella
-
Epic Salads
-
Sobremesa
-
Café Cecilia Cookbook
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Dinner
-
Sabzi
-
Crumbs
-
Crarter's Kitchen
-
JoyFull
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Vegetables: The Indian Way
-
Paradiso
-
Oheň a dým
-
Mexická domácí kuchyně
-
Good Things
-
Středomořská kuchyně
-
15 roků lásky
-
Little Green Kitchen - Jednoduchá vegetariánská dětská i rodinná jídla
-
Italy by Ingredient
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
21 Lessons for the 21st Century
-
Uvařeno v Indii
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famous for its innovative flavours, stylish design and superb cooking.At the heart of Yotam and Sami''s food is a shared home city: Jerusalem. Both were born there in the same year, Sami on the Arab east side and Yotam in the Jewish west. Nearly 30 years later they met in London, and discovered they shared a language, a history, and a love of great food.Jerusalem sets 100 of Yotam and Sami''s inspired, accessible recipes within the cultural and religious melting pot of this diverse city. With culinary influences coming from its Muslim, Jewish, Arab, Christian and Armenian communities and with a Mediterranean climate, the range of ingredients and styles is stunning. From recipes for soups (spicy frikkeh soup with meatballs), meat and fish (chicken with caramelized onion and cardamom rice, sea bream with harissa and rose), vegetables and salads (spicy beetroot, leek and walnut salad), pulses and grains (saffron rice with barberries and pistachios), to cakes and desserts (clementine and almond syrup cake), there is something new for everyone to discover.Packed with beautiful recipes and with gorgeous photography throughout, Jerusalem showcases sumptuous Ottolenghi dishes in a dazzling setting.
- Nakladatel
- Ebury Publishing
- Rozměr
- 203 x 277 x 32
- datum vydání
- 6.09.2012
- ean
- 9780091943745
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1370 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-09-194374-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE