0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 9. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
976 Kč s DPH
Běžně 1 090 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
The debut cookbook from rising star Irish chef Max Rocha and his hugely popular East London restaurant, Café Cecilia Café Cecilia is a beloved neighborhood restaurant serving simple Irish and European inspired food, that has become not only a foodie haven, but a huge hit with the international art and fashion crowd. It is chef Max Rocha’s… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Silver Spoon Pasta
-
Ottolenghi COMFORT
-
Crumbs
-
Old Prague Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Sobremesa
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Green Kitchen Quick + Slow
-
Italian American Forever
-
Komfort
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Dinner
-
JoyFull
-
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
How to Eat Chocolate
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Tales of Norse Mythology
-
Nomad at Home
The debut cookbook from rising star Irish chef Max Rocha and his hugely popular East London restaurant, Café Cecilia Café Cecilia is a beloved neighborhood restaurant serving simple Irish and European inspired food, that has become not only a foodie haven, but a huge hit with the international art and fashion crowd. It is chef Max Rocha’s first restaurant, and he takes inspiration from what’s in season; the cooking of his mother, Odette; and the food he grew up with in Ireland. Café Cecilia Cookbook, the first and only book on this, one of the UK's most exciting and popular restaurants, features 100 recipes from breakfast through to dinner.
Dishes include signature dishes like Guinness Bread and Sage & Anchovy Fritti and seasonal dishes such as Poached greengage, granola and yogurt and Globe Artichokes with Sunflower Seed Tahini, with recipes for a host of soups, salads, breads, cakes, and kombuchas, as well as a selection of fish, meat, and vegetable dishes. With a foreword written by acclaimed British food writer and James Beard Award-winner Diana Henry, and images of the finished dishes shot within the stylish setting of Café Cecilia by Matthieu Lavanchy, together with photographs of the team and restaurant's suppliers by Jacob Lillis, this is a warm celebration of food, family, the loyal Café Cecilia team and all Max Rocha’s experiences.
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 276 x 211 x 28
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 256
- Hmotnost
- 1344 g
- isbn
- 978-1-83866-860-0
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 17.09.2024
- ean
- 9781838668600
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE