5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The debut cookbook from rising star Irish chef Max Rocha and his hugely popular East London restaurant, Café Cecilia Café Cecilia is a beloved neighborhood restaurant serving simple Irish and European inspired food, that has become not only a foodie haven, but a huge hit with the international art and fashion crowd. It is chef Max Rocha’s… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Druhé písně Závišovy
-
The Silver Spoon Pasta
-
Bestseller Vánoční e-shopová dárková poukázka 1000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Čas vos
-
Ottolenghi COMFORT
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Bestseller E-shopová dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Crumbs
-
Meat, Poultry & Game
-
Sobremesa
-
Italian American Forever
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Dinner
-
Old Prague Cookbook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
How to Eat Chocolate
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Sabzi
-
Komfort
-
Paradiso
-
Green Kitchen Quick + Slow
-
Padella
The debut cookbook from rising star Irish chef Max Rocha and his hugely popular East London restaurant, Café Cecilia Café Cecilia is a beloved neighborhood restaurant serving simple Irish and European inspired food, that has become not only a foodie haven, but a huge hit with the international art and fashion crowd. It is chef Max Rocha’s first restaurant, and he takes inspiration from what’s in season; the cooking of his mother, Odette; and the food he grew up with in Ireland. Café Cecilia Cookbook, the first and only book on this, one of the UK's most exciting and popular restaurants, features 100 recipes from breakfast through to dinner.
Dishes include signature dishes like Guinness Bread and Sage & Anchovy Fritti and seasonal dishes such as Poached greengage, granola and yogurt and Globe Artichokes with Sunflower Seed Tahini, with recipes for a host of soups, salads, breads, cakes, and kombuchas, as well as a selection of fish, meat, and vegetable dishes. With a foreword written by acclaimed British food writer and James Beard Award-winner Diana Henry, and images of the finished dishes shot within the stylish setting of Café Cecilia by Matthieu Lavanchy, together with photographs of the team and restaurant's suppliers by Jacob Lillis, this is a warm celebration of food, family, the loyal Café Cecilia team and all Max Rocha’s experiences.
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 276 x 211 x 28
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 256
- Hmotnost
- 1344 g
- isbn
- 978-1-83866-860-0
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 17.09.2024
- ean
- 9781838668600
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE