It´s Kind of a Funny Story

Autor Ned Vizzini

It´s Kind of a Funny Story - Ned Vizzini Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Like many ambitious New York City teenagers, Craig Gilner sees entry into Manhattan's Executive Pre-Professional High School as the ticket to his future. Determined to succeed at life-which means getting into the right high school to get into the right college to get the right job-Craig studies night and day to ace the entrance exam, and does.… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Like many ambitious New York City teenagers, Craig Gilner sees entry into Manhattan's Executive Pre-Professional High School as the ticket to his future. Determined to succeed at life-which means getting into the right high school to get into the right college to get the right job-Craig studies night and day to ace the entrance exam, and does. That's when things start to get crazy. At his new school, Craig realizes that he isn't brilliant compared to the other kids; he's just average, and maybe not even that. He soon sees his once-perfect future crumbling away. The stress becomes unbearable and Craig stops eating and sleeping-until, one night, he nearly kills himself. Craig's suicidal episode gets him checked into a mental hospital, where his new neighbors include a transsexual sex addict, a girl who has scarred her own face with scissors, and the self-elected President Armelio. There, isolated from the crushing pressures of school and friends, Craig is finally able to confront the sources of his anxiety. Ned Vizzini, who himself spent time in a psychiatric hospital, has created a remarkably moving tale about the sometimes unexpected road to happiness. For a novel about depression, it's definitely a funny story.

Sdílet 0

Nakladatel
Disney
Rozměr
113 x 208 x 26
isbn
978-0-7868-5197-3
Počet stran
457
Vydání
1
ean
9780786851973
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    velmi depresivní, ale zajímavá a čtivá kniha

    Kniha, Disney, , 9780786851973

  • 4 z 5 hvězdiček Oldřiška Schüllerová registrovaný uživatel

    Knížka z prostředí psychiatrického oddělení jedné nemocnice. Kniha na mě zapůsobila svým popisem depresí a tím, jak se k sobě chovali všechny postavy, které oddělení společně obývali. A i když mi někdy právě popisy depresí někdy připadaly zvláštní, věřila jsem jim. Věřila jsem jim, protože sám autor trpěl depresemi a nakonec jim i podlehl a spáchal sebevraždu. Proto je pro mě kniha tak věrohodná, protože jsem ochotná věřit tomu, že Ned Vizzini psal od srdce, jak to opravdu cítil. Doporučuji všemi deseti.

    Kniha, Disney, , 9780786851973

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Všianská registrovaný uživatel

    Tohle byla opravdu velmi zajímavá kniha. Odehrávala se většinu knihy v psychiatrické léčebně, a byla o tom, jak se teenager Craig vyrovnává s depresí.

    Kniha, Disney, , 9780786851973

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda