Intimní štěstí
Intimní štěstí - Julie Gaia Poupětová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Je vyhasnutí počáteční vášně ve vztahu skutečně nevyhnutelné? Je sexuální touha opravdu především biologická potřeba, přirozený pud, který nás pohání k akci? Co když jsou naše představy o tom, jak funguje sex, paradoxně tím vůbec největším zabijákem vášně v posteli? Co když za to, že váš vztah ochladl, nemůže porucha partnera, ale porucha systému,… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je vyhasnutí počáteční vášně ve vztahu skutečně nevyhnutelné? Je sexuální touha opravdu především biologická potřeba, přirozený pud, který nás pohání k akci? Co když jsou naše představy o tom, jak funguje sex, paradoxně tím vůbec největším zabijákem vášně v posteli? Co když za to, že váš vztah ochladl, nemůže porucha partnera, ale porucha systému, který nám neumožňuje se učit ty správné dovednosti? A co když existuje mnohem lepší návod na intimní štěstí?

Najdete ho právě v této knize, ve vyprávění autorčiných zážitků z praxe sex koučky a v příbězích klientů, kteří se pokouší řešit nejrůznější sexuální problémy. Kniha obsahuje řadu testů a návodů na cvičení. Autorka v nich čerpá z poznatků současné sexuální vědy. S úsměvem a mírnou dávkou sarkasmu vám prozradí, jak vědci přivádějí krysí samičky k orgasmu, jak souvisí psí bezmocnost v laboratoři s lidskými obtížemi při erekci či vyvrcholení, kdo by měl uspokojovat sexuální potřeby lidí v kómatu, proč rady typu „nestyď se!“ nikdy nefungují, jaké lži vás čekají na seminářích o partnerské polaritě, proč jsou na tom jedničky v sexu doopravdy mnohem hůře než sexuální nuly, ale i to, jak se při seznamování vyhnout lidem, kteří jsou pro šťastný sexuální život nepoužitelní. Naučte se, jak ve vztahu vytvářet touhu a vášeň dlouhodobě. Pusťte se na objevnou cestu, na jejímž konci vás čeká úplně nový svět erotiky a vzrušení.

Upozornění pro čtenáře: Váš pohled na sexualitu se po přečtení této knihy nenávratně změní. Zvažte proto, prosím, případná rizika a vedlejší účinky četby tohoto díla.

Sdílet 0

Nakladatel
Kodava
Rozměr
179 x 246 x 35
isbn
978-80-907783-0-6
Počet stran
408
datum dotisku
20.05.2022
ean
9788090778306
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda