5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
From the acclaimed team behind Manhattan’s three-Michelin-starred Eleven Madison Park restaurant comes this deluxe cookbook showcasing the foods, ingredients, and culinary history of New York.After landing rave reviews for their transformation of Eleven Madison Park from a French brasserie into a fine dining restaurant, chef Daniel Humm and… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
The Silver Spoon Pasta
-
Old Prague Cookbook
-
Sobremesa
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Vegetables: The Indian Way
-
Padella
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Crumbs
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Lessons in Chemistry
-
At My Italian Table
-
Rice, Miso Soup, Pickles
From the acclaimed team behind Manhattan’s three-Michelin-starred Eleven Madison Park restaurant comes this deluxe cookbook showcasing the foods, ingredients, and culinary history of New York.After landing rave reviews for their transformation of Eleven Madison Park from a French brasserie into a fine dining restaurant, chef Daniel Humm and general manager Will Guidara decided to refashion Manhattan’s ultimate destination restaurant into a showcase for New York’s food artisans. Instead of looking abroad for inspiration, Humm and Guidara headed to their own backyards, exploring more than fifty farms in the greater New York area and diving into the city’s rich culinary heritage as a cultural melting pot. In I Love New York, Humm and Guidara present an in-depth look at the region’s centuries-old farming traditions along with nearly 150 recipes that highlight its outstanding ingredients—from apples, celery root, and foie gras to nettles, pork, scallops, and venison. Included among these dishes designed explicitly for the home cook are reinterpretations of New York classics, like Oyster Pan Roast, Manhattan Clam Chowder, and the Bloody Mary. Lushly illustrated with photographs of the area’s dramatic landscapes and the farmers who tend the land, this unique ode introduces the concept of New York regional cuisine as it celebrates the bounty of this exceptional state.
- Nakladatel
- Ten Speed Press
- datum vydání
- 1.01.2013
- ean
- 9781607744405
- Počet stran
- 512
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-60774-440-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE