0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Rich, creamy and against all odds healthy, just a smear of this flavor-packed dip can transform any dish into something infinitely more delicious. Hummus-lovers everywhere will be satiated with this book of over 65 inventive vegan hummus recipes. It's the humble Eastern Mediterranean mezze dish that stole our hearts - who'd have thought a… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Dinner
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
The Asian Pantry
-
Sabzi
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Czech Cookery
-
Vegetables: The Indian Way
-
Ottolenghi COMFORT
-
Paradiso
-
Crumbs
-
Padella
-
Vietnam
-
How to Eat Chocolate
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Sweet
-
Italian American Forever
-
Lessons in Chemistry
-
At My Italian Table
-
Old Prague Cookbook
-
Glucose Revolution
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Česká kuchyně
Rich, creamy and against all odds healthy, just a smear of this flavor-packed dip can transform any dish into something infinitely more delicious. Hummus-lovers everywhere will be satiated with this book of over 65 inventive vegan hummus recipes. It's the humble Eastern Mediterranean mezze dish that stole our hearts - who'd have thought a little bowl of smashed up chickpeas could taste like magic? Hummus has become an essential item for any modern well-stocked fridge, whether served as a dip with breadsticks, slathered on bread to give oomph to kebabs or sandwiches, or offered as part of a main meal in its own right. Homemade hummus is superior to store-bought in many ways: it is less sour, more intense in fresh flavours and inexpensive to put together. Here author Dunja Gulin shares her tips and tricks for making perfect homemade hummus, so that you can get the flavour balance and texture just right every time. The classic combination is usually chickpeas, lemon juice, garlic and tahini - but this basic recipe is so versatile that it gratefully absorbs any flavour you can throw at it. Hummus Where the Heart Is includes such recipes as Onion Jam Hummus, Indonesian-style Hummus, a Baked Aubergine variety and a moreish Cashew and Avocado concoction. There is even a chapter of Dippers, which includes Chapatis, Pitta Breads and Sesame Grissini, with chapters for Hummus Meals and even a daring Desserts section!
- Nakladatel
- Ryland Peters & Small
- Rozměr
- 178 x 218 x 19
- datum vydání
- 13.03.2018
- ean
- 9781849759281
- Počet stran
- 128
- Hmotnost
- 485 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-84975-928-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE