0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
The classic chickpea dip, originally a staple peasantfood in the Middle East, is universally loved around theworld. Currently enjoying a resurgence as a fashionablesuperfood this spoonable blend not only tastes good butis healthy too – it contains smart carbs that are slow todigest, so leaving you feeling fuller for longer, as well asbeing low… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
JoyFull
-
Good Things
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Novinka Vietnam
-
Sobremesa
-
World Atlas of Coffee
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Vegetables: The Indian Way
-
Italy by Ingredient
-
Crumbs
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Lessons in Chemistry
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
French Classics
-
Padella
-
Ottolenghi COMFORT
-
At My Italian Table
-
Italian American Forever
The classic chickpea dip, originally a staple peasantfood in the Middle East, is universally loved around theworld. Currently enjoying a resurgence as a fashionablesuperfood this spoonable blend not only tastes good butis healthy too – it contains smart carbs that are slow todigest, so leaving you feeling fuller for longer, as well asbeing low in fat and a good source of protein and fibre.Incredibly easy to make at home, the results are so muchbetter than shop-bought. Sara Lewis has researched,tested and tasted traditional hummus recipes from lemonand olive oil to Turkish hot buttered and also created newblends such as red beet, and kale and lemon.• How to make classic hummus, with over 45 recipes forall the traditional chickpea dips as well as variations madewith white beans, black beans, mung beans and peas.• Techniques, tips and practical guidance, from soakingand cooking the pulses to blending and garnishing.• Tempting ideas for incorporating all kinds of otherdelicious ingredients into your hummus.• Using hummus in healthy meals and snacks.• Recipes for making your own tahini, harissa, za’atar,chermoula and tarator, and for flatbreads, crisp-thinlavash, and yeast-free and gluten-free breads.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Rozměr
- 237 x 186 x 20
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 144
- Hmotnost
- 610 g
- isbn
- 978-0-7548-3283-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 23.02.2017
- ean
- 9780754832836
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE