0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
How to Make Coffee explores the scientific principles behind the art of coffee making, along with step-by-step instructions of all the major methods, and which beans, roast, and grind are best for them. This book also covers topics such as:The history of the beanChemical compositionCaffeine and decafMilkRoasting and grindingMachines and… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Paradiso
-
Old Prague Cookbook
-
World Atlas of Coffee
-
How to Eat Chocolate
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Ottolenghi COMFORT
-
The Silver Spoon Pasta
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Czech Cookery
-
Lessons in Chemistry
-
Glucose Revolution
-
Sweet
-
Dinner
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Padella
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Vegetables: The Indian Way
-
Česká kuchyně
-
Rice, Miso Soup, Pickles
How to Make Coffee explores the scientific principles behind the art of coffee making, along with step-by-step instructions of all the major methods, and which beans, roast, and grind are best for them. This book also covers topics such as:
The history of the beanChemical compositionCaffeine and decafMilkRoasting and grindingMachines and gadgets. . . and many moreCaffeine is the most widely consumed mind-altering molecule in the world; we cannot get enough of it. How is it that coffee has such a hold? Its all in the chemistry; the molecular structure of caffeine and the flavour-making phenols and fats that can be lured out from the bean by roasting, grinding and brewing.Making good coffee depends on understanding the science: why water has to be at a certain temperature, how roast affects taste, and what happens when you add cream. This book lays out the scientificprinciples for the coffee-loving non-scientist; stick to these and you will never drink an ordinary cup of joe again.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- káva
- Nakladatel
- Quarto Publishing PLC
- Rozměr
- 184 x 129 x 14
- datum vydání
- 17.08.2017
- ean
- 9781782405184
- Počet stran
- 160
- Hmotnost
- 164 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-78240-518-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE