Hovory s řezníkem
Hovory s řezníkem - Jana Florentýna Zatloukalová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak překonat obavy z nevyzpytatelného masa a poznat, které je vhodné na pánev, zatímco jinému to… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak překonat obavy z nevyzpytatelného masa a poznat, které je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Knížka Hovory s řezníkem vás prostřednictvím 200 vyzkoušených receptů z české i světové kuchyně tohle všechno naučí. Jako nejlepší kamarádka vás však nejdřív vezme za ruku a odvede do nejbližšího řeznictví. Tam vás seznámí s tím záhadným mužem se zmijovkou na hlavě a sekáčkem v ruce, vybere s vámi maso a teprve potom se s vámi pustí do vaření. Stejně jako Kuchařka pro dceru a Vánoční kuchařka pro dceru vás obejme, pohladí po duši a odhalí všechno, co jiné kuchařky tak rády tají. I s ní máte jistotu, že díky podrobným, laskavým a vysvětlujícím receptům zvládnete vše hned napoprvé, ať už jsou to rychlé masové kuličky, vepřová čína, slavnostní kachna na dva způsoby nebo dech beroucí bramborová kaše k sekané. Autorka po vás nebude chtít dušení doměkka ani středně rozpálenou troubu, naopak vás upozorní na všechny důležité okamžiky a odpoví na otázky: jak a proč? A až jednoho dne Kuchařku pro dceru z masa a kostí dočtete a dovaříte až do konce, celý svět bude sedět u vás v kuchyni a volat po nášupu.

Sdílet 0

Nakladatel
Smart Press
Rozměr
180 x 246 x 25
jazyk
čeština
Počet stran
352
Hmotnost
1000 g
isbn
978-80-87049-53-2
Vazba
pevná vazba
datum vydání
8.11.2012
ean
9788087049532

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Alena Kubová registrovaný uživatel

    Za mě další skvělá kuchařka. Tady se přesně dozvím jaké maso je skvělý na ten který pokrm i jak ho uvařit. Je psána srdcem a to je fajn. Jen jeden malý nedostatek tu je dobří řezníci jsou bohužel nedostatkové zboží.

    Kniha, Smart Press, 2012, 9788087049532

  • 5 z 5 hvězdiček AH registrovaný uživatel

    Díky této knize konečně vím, odkud pochází které maso, k čemu se hodí a jak ho uvařit. Další kuchařka, která by neměla chybět v knihovničce nejen začínajících kuchařek.

    Kniha, Smart Press, 2012, 9788087049532

  • 5 z 5 hvězdiček Míša registrovaný uživatel

    Super kuchařka pro začínající kuchařky.

    Kniha, Smart Press, 2012, 9788087049532

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška registrovaný uživatel

    Kouzelnou schopností Florentýny je, že dokáže vysvětlit, proč je klíčem k úspěchu receptu některý zdánlivě nepodstatný bod. A začínající i pokročilé kuchaře určitě potěší, že si umí autorka dělat legraci i sama ze sebe.

    Kniha, Smart Press, 2012, 9788087049532

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora