Good Night Stories for Rebel Girls
Good Night Stories for Rebel Girls - Elena Favilli,Cavallo Francesca Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

THE SENSATIONAL NO.1 BESTSELLER 'The real-life children's fairy tale book so inspiring adults are reading it' I newspaper 'Absolutely beautiful - get one for yourself and one to inspire a woman in your life' Stylist 'In an ideal world, not only would mothers read this aloud to their daughters, but teachers would read it to schoolboys' Sunday… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

THE SENSATIONAL NO.1 BESTSELLER 'The real-life children's fairy tale book so inspiring adults are reading it' I newspaper 'Absolutely beautiful - get one for yourself and one to inspire a woman in your life' Stylist 'In an ideal world, not only would mothers read this aloud to their daughters, but teachers would read it to schoolboys' Sunday Times What if the princess didn't marry Prince Charming but instead went on to be an astronaut? What if the jealous step sisters were supportive and kind? And what if the queen was the one really in charge of the kingdom? Illustrated by sixty female artists from every corner of the globe, Good Night Stories for Rebel Girls introduces us to one hundred remarkable women and their extraordinary lives, from Ada Lovelace to Malala, Amelia Earhart to Michelle Obama. Empowering, moving and inspirational, these are true fairy tales for heroines who definitely don't need rescuing.

Sdílet 0

Nakladatel
Penguin
Rozměr
185 x 249 x 24
jazyk
angličtina
Počet stran
224
Vydání
1
isbn
978-0-14-198600-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
24.05.2017
ean
9780141986005

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Kniha je krásna, veľké množstvo životných príbehov zaujímavých a odvážnych žien od agentiek, vedkýň, matematičiek, bojovníčok za práva, speváčok, športovkýň ... Príbehy sú síce krátke (na 1 stranu), ale výstižné, ľahko písané, zhrňujúce podstatu. Ako prvý kontakt a prehľad s "encyklopédiou" odvážnych a silných žien je kniha úplne dostačujúca. Ilustrácie sú krásne, farebné, rôznorodé. Knižka, ktorá patrí do knižnice každej malej odvážnej dievčiny :)

    Kniha, Penguin, 2017, 9780141986005

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Pelčáková registrovaný uživatel

    Jste unavení z tradičních pohádek a hledáte něco, co vás pořádně inspiruje? Good Night Stories for Rebel Girls jsou to pravé! Naleznete zde 100 pravdivých příběhu o ženách, které svými činy dokázaly to, co se zdálo nemožné. Nejedná se pouze o ženy z toho či minulého století, ale z celé historie. Kniha vás zcela jistě naplní hřejivým pocitem a touhou po tom, abyste dokázali to, co tyto ženy (ať už jste muž, či žena :)). Musím uznat, že příběhy mají sice jednolitý nádech, ale i přesto dokáží působit pokaždé jinak - především mají jinou atmosféru. Co se mi na knize však líbí nejvíce je to, že každý příběh má vedle sebe kresbu své hrdinky, a navíc je kresba vždy provedena jiným umělcem. Bohužel musím ubrat jednu hvězdičku za grafiku - především za chybně zvolenou barvu fontu na kresbách, kvůli které jsem měla občas problém něco přečíst. A také za pár chyb, tou největší bylo jméno otce u příběhu o Sereně a Venus Williams. Celkově kniha působí krásně. Určitě po ní budu sahat, když budu potřebovat nějak nakopnout, anebo najít inspiraci, je to taková ta "coffee table book", kterou máte jen tak vytáhlou pro inspiraci. A věřím tomu, že ji jednou zdědí mé děti.

    Kniha, Penguin, 2017, 9780141986005

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora