5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
'A book of wonders' Bee Wilson, Sunday Times Books of the YearWinner of the Wainwright Prize 2022 - Eating to Extinction is an astonishing journey through the past, present and future of food, showing why reclaiming a diverse food culture is vital. 'Saladino inspires us to believe that turning the tide is still possible' Yotam OttolenghiFrom a… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Glucose Revolution
-
Ottolenghi COMFORT
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
French Classics
-
JoyFull
-
Novinka Vietnam
-
Sabzi
-
Dinner
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Padella
-
Vegetables: The Indian Way
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
World Atlas of Coffee
-
Crumbs
-
Good Things
-
Sweet
-
Italy by Ingredient
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Lessons in Chemistry
-
Rice, Miso Soup, Pickles
'A book of wonders' Bee Wilson, Sunday Times Books of the YearWinner of the Wainwright Prize 2022 - Eating to Extinction is an astonishing journey through the past, present and future of food, showing why reclaiming a diverse food culture is vital. 'Saladino inspires us to believe that turning the tide is still possible' Yotam OttolenghiFrom a tiny crimson pear in the west of England to an exploding corn in Mexico, there are thousands of foods that are at risk of being lost for ever. Dan Saladino spans the globe to uncover their stories, meeting the pioneering farmers, scientists, cooks, food producers and indigenous communities who are defending food traditions and fighting for change.
Eating to Extinction is about so much more than preserving the past. It is about the crisis facing our planet today, and why reclaiming a diverse food culture is vital for our future. * With a new preface by the author *Winner of multiple awards, including the Fortnum & Mason Food Book Award and the Guild of Food Writers Food Book Award.
'I love this book... I wish the whole world could read it' Raymond Blanc'A brilliant read' Tim Spector
- Nakladatel
- Vintage Publishing
- Rozměr
- 198 x 129 x 35
- datum vydání
- 12.01.2023
- ean
- 9781784709686
- Počet stran
- 464
- Hmotnost
- 374 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-78470-968-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE