Dvojí mysl
Dvojí mysl - Rousek Martin Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Jmenuji se Lilly Bennettová, věkem těsně za pubertou, mám blond vlasy (opravdu blond!), a tohle je můj příběh. Stále se vzpamatovávám z tragédie, jež se stala mým rodičům před dvanácti lety. Potloukám se životem s nejasným cílem a společnost mi dělá střelený bratr Desmond. Tomu sekunduje můj přítel Luke, který mi ale leze pořád víc a víc na nervy.… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jmenuji se Lilly Bennettová, věkem těsně za pubertou, mám blond vlasy (opravdu blond!), a tohle je můj příběh. Stále se vzpamatovávám z tragédie, jež se stala mým rodičům před dvanácti lety. Potloukám se životem s nejasným cílem a společnost mi dělá střelený bratr Desmond. Tomu sekunduje můj přítel Luke, který mi ale leze pořád víc a víc na nervy. Jednoho dne se však všechno změní. Bratrova pracovní cesta na sever se moc nevyvede, což nejvíc odnáším já. Můj psychický stav kolísá, chvílemi nevím, zda bdím či sním, a to nejhorší? Cosi mě pronásleduje. Vypadá to, že se otevřela cesta mezi dvěma diametrálně odlišnými světy. Záhrobí na mě dýchá z bezprostřední blízkosti. Čí je to vina? Kdo za tím stojí? Na scéně se nečekaně objevuje postava, kterou jsem dávno považovala za ztracenou. Něco s ní ale není v pořádku. Jako by se jí v nitru kupilo čiré zlo… Z nenadálého setkání mi zůstane šok do konce mého, snad ne krátkého, života. A když se k tomu připojuje tajemný hromotluk, vím, že každičký chybný krok zaplatím cenou nejvyšší. Hra o čas začíná.

Sdílet 0

Nakladatel
MaHa
Rozměr
145 x 211 x 20
jazyk
čeština
Počet stran
232
Vydání
1
isbn
978-80-907508-3-8
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.09.2019
ean
9788090750838

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je napínavá hned od začátku, přečetla jsem ji jedním dechem. Určitě můžu doporučit dál.

    Kniha, MaHa, 2019, 9788090750838

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Trávník registrovaný uživatel

    Slyšel jsem na knihu pozitivní reakce, ke kterým se po jejím přečtení také připojuji. Obsahuje velice zajímavou zápletu. Celé je to čtivé a opravdu napínavé. Doporučuji!

    Kniha, MaHa, 2019, 9788090750838

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Je to velice napínavé, tak je člověk zvědavý jak to dopadne. Přečetla jsem to velice rychle

    Kniha, MaHa, 2019, 9788090750838

  • 5 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Mám dočteno .... Začala bych tím že normálně nečtu českou literaturu ne nějak záměrně, ale prostě to tak je. Na tuto knihu jsem měla zálusk už delší dobu a byla jsem opravdu zvědavá. Měla jsem určité očekávání kvůli hodnocení a samotnému autorovi kterého sleduji na instagramu. Po přečtení přišlo velké COŽE ???? Od první stránky mě kniha dostala - akce hned na začátku a žádné zbytečné okecávání prostě se hned jde na věc. Pro milovníka tohoto žánru jako jsem já je to obrovské plus jelikož už mám hororů,thrillerů a podobných knih načteno spoustu. Sedl mi i styl jakým je kniha napsaná a chvíli mi trvalo uvěřit že je to počin českého autora...ano prostě mě to dostalo. Postavy v knize jsem si velmi oblíbila a prožívala s Lilly každý temný okamžik a příhodu kterých je tam opravdu spousta takže se nestihnete nudit. Na každé stránce se něco děje a není tam jediné místo kde by mě kniha nebavila. S postupem času jsem byla stále netrpělivější a přistihla jsem se že při čtení nahlas "vykřikuji" KDY UŽ TO TÝ LILLY DOJDE ... myslím tím osud jejího bratra Desmonda. Když jsem se blížila ke konci říkala jsem si že by mi vůbec nevadilo kdyby kniha měla dvakrát tolik stran. Konec mě velmi potěšil, protože lépe to dopadnou snad ani nemohlo. Číst tuto knihu byl zážitek a kdo jí ještě nečetl nebo si není jistý zda se do ní pustit - říkám jděte do toho kniha vás zaručeně překvapí.

    Kniha, MaHa, 2019, 9788090750838

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda