Dobrá sestra
Dobrá sestra - Sally Hepworthová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Fern Castleová je utiahnutá mladá žena, ktorá pracuje v miestnej knižnici. So svojím dvojčaťom, sestrou Rose, sa stretáva trikrát do týždňa u nej doma na večeri. Neznáša totiž davy ľudí, jasné svetlá a silný hluk a takto jej to najlepšie vyhovuje.Fern má dôsledne zorganizovaný život a akákoľvek zmena v zabehanom rytme môže mať pre ňu nebezpečné… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Fern Castleová je utiahnutá mladá žena, ktorá pracuje v miestnej knižnici. So svojím dvojčaťom, sestrou Rose, sa stretáva trikrát do týždňa u nej doma na večeri. Neznáša totiž davy ľudí, jasné svetlá a silný hluk a takto jej to najlepšie vyhovuje.
Fern má dôsledne zorganizovaný život a akákoľvek zmena v zabehanom rytme môže mať pre ňu nebezpečné následky. Keď zistí, že jej sestra Rose túži po dieťatku, ale nemôže otehotnieť, vidí to ako šancu odvďačiť sa jej za všetko, čo pre ňu dosiaľ urobila, a rozhodne sa darovať sestre svoje dieťa. Musí už len nájsť budúceho otca. Táto misia v základoch otrasie životom, ktorý si Fern starostlivo vybudovala, rozvíri temné vody minulosti a na povrch sa vynoria tajomstvá, ktoré mali ostať navždy pochované.
Udalosti sú podávané striedavo z pohľadu oboch sestier a postupne menia príbeh a aj naše vnímanie hlavných hrdiniek. Až na úplnom konci budeme schopní odpovedať na otázku, ktorá z nich je tá „dobrá sestra“.

Sdílet 0

Nakladatel
Vydavateľstvo Tatran
Rozměr
150 x 220 x 30
jazyk
slovenština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2022
isbn
978-80-222-1268-7
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
10.01.2022
ean
9788022212687

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 401 Kč Nápověda
Další knihy autora