Czech Cuisine Harald Salfellner

Czech Cuisine
Kniha
- Vydání této Knihy se připravuje
-
Předpokládané datum vydání je 11.06.2021
Až Kniha vyjde, pošleme Vám upozornění
Předpokládaná cena
251 Kč s DPH
Ušetříte 29 Kč Běžně 280 Kč
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství… Přejít na celý popis
Navštivte náš DOBRO.BLEŠÁK! Najdete tu nejen poslední kusy dobrého čtení, ale i novinky nebo knížky, jimž bylo neprávem věnováno málo čtenářské pozornosti! Ceny začínají na 9 Kč
Více informací
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Cookbooks
Hodnocení a recenze čtenářů
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Články, které stojí za pozornost
-
RECENZE: Po pravdě
-
RECENZE: Bezvýchodná situace
-
Dobrý rozhovor s Kateřinou Winterovou
-
Představujeme deskovou hru MARVEL X-MEN: Povstání mutantů
-
RECENZE: Po povrchu
-
RECENZE: Hniloba v kořenech
-
K dobrému příběhu patří ten nejlepší čaj!
-
RECENZE: Údolí
-
Prudký vzlet – nový začátek, který v sobě nese osten bolesti!
-
Bookcheck #35 Snít znovu
-
Agent 007 v romantickém hávu
-
RECENZE: Listopád (A. Mornštajnová)