0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba1 199 Kč
Běžně 1 340 Kč
Kniha ( měkká vazba )
„Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, poznáte rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na… Přejít na celý popis
Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací
„Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, poznáte rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty reprezentují jednotlivé regionální kuchyně věrné svým tradicím – např. katalánský rybí kotlík, česneková polévka z kraje La Manche, valencijská paella či mandlové bochánky z Andalusie. Ideální pozvánka na kulinární cestu po Španělsku – cesta k srdci vede prostě žaludkem.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.