0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
THE COMPLETE INDIAN REGIONAL COOKBOOK 300 classic recipes from the great regions of India by Mridula Baljekar Winner of the Best in the World Indian Cookbook at the Gourmand Food Awards 1200 color photographs • A collection of mouthwatering recipes that draw on the very best of Indian food, from the tandoori dishes of the Punjab to the… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vegetables: The Indian Way
-
Old Prague Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Vietnam
-
Sobremesa
-
Dinner
-
Meat, Poultry & Game
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Asian Pantry
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Sabzi
-
Italy by Ingredient
-
Czech Cookery
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Novinka Spirit of Place
-
Crumbs
-
How to Eat Chocolate
-
Sweet
-
Italian American Forever
-
The Glucose Goddess Method
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
THE COMPLETE INDIAN REGIONAL COOKBOOK 300 classic recipes from the great regions of India by Mridula Baljekar Winner of the Best in the World Indian Cookbook at the Gourmand Food Awards 1200 color photographs • A collection of mouthwatering recipes that draw on the very best of Indian food, from the tandoori dishes of the Punjab to the stately cuisine of central India and the coconut-scented fish-based curries of the Arabian coast. • A comprehensive introduction looks at all the ingredients and essential cookery techniques, with basic recipes for spice blends and pastes. • Includes a huge variety of dishes, from an array of vegetarian curries, to sizzling fish, meat and poultry mains This vibrant award-winning cookbook takes you on a regional tour of India, introducing you to classic local recipes and world-renowned dishes. Try a famous Assamese ‘tenga’ – fish, tomatoes, lime and whole spices–or street snacks ranging from Central Indian Parsnip Patties to the melt-in-the-mouth kababs of Hyderabad. Punjabi dishes include Spiced Mustard Greens, a sizzling dish of pungent roots and hot chillies. Mughal influence is evident in the stately poultry and meat dishes, and sweet dishes include Saffron Rice, Sweet Samosas and Kulfi. Evocative images and clear step-by-step recipes will guide you to discover India’s unsurpassed cuisine.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Rozměr
- 226 x 290 x 35
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 512
- Hmotnost
- 2280 g
- isbn
- 978-0-7548-3359-8
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 15.05.2017
- ean
- 9780754833598
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE