0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve středu 14. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
858 Kč s DPH
Jsme transparentní
---Selected by the New York Times as one of the best cookbooks of 2020---Be transported to the bountiful islands of Indonesia by this collection of fragrant, colourful and mouth-watering recipes.‘An exciting and panoramic selection of dishes and snacks’ – Fuchsia Dunlop, author of The Food of SichuanCoconut & Sambal reveals the secrets… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vietnam
-
Ottolenghi COMFORT
-
Dinner
-
Sabzi
-
Meat, Poultry & Game
-
Padella
-
The Asian Pantry
-
Italy by Ingredient
-
Czech Cookery
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Crumbs
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Sweet
-
Old Prague Cookbook
-
Novinka Spirit of Place
-
At My Italian Table
-
How to Eat Chocolate
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Paradiso
-
The Silver Spoon Pasta
-
Glucose Revolution
-
Adriatico
-
Gino's Air Fryer Cookbook
---Selected by the New York Times as one of the best cookbooks of 2020---Be transported to the bountiful islands of Indonesia by this collection of fragrant, colourful and mouth-watering recipes.‘An exciting and panoramic selection of dishes and snacks’ – Fuchsia Dunlop, author of The Food of SichuanCoconut & Sambal reveals the secrets behind authentic Indonesian cookery. With more than 80 traditional and vibrant recipes that have been passed down through the generations, you will discover dishes such as Nasi goreng, Beef rendang, Chilli prawn satay and Pandan cake, alongside a variety of recipes for sambals: fragrant, spicy relishes that are undoubtedly the heart and soul of every meal.Lara uses simple techniques and easily accessible ingredients throughout Coconut and Sambal, interweaving the recipes with beguiling tales of island life and gorgeous travel photography that shines a light on the magnificent, little-known cuisine of Indonesia.What are you waiting for? Travel the beautiful islands of Indonesia and taste the different regions through these recipes.‘Start with Lara’s fragrant chicken soup, do lots of exploring on the way whilst dousing everything with spoonfuls of sambal, and end with her coconut and pandan sponge cake’ – Yotam Ottolenghi, author of SIMPLE‘An incredibly delicious Indonesian meal on your table every time’ – Jeremy Pang, chef and founder of School of Wok
- Nakladatel
- Bloomsbury Publishing PLC
- Rozměr
- 254 x 231 x 24
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 288
- Hmotnost
- 1022 g
- isbn
- 978-1-5266-0351-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 14.05.2020
- ean
- 9781526603517
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE