Černý anděl
Černý anděl - John Connolly Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

V ulicích New Yorku zmizí mladá žena. Ti, kdo mají na svědomí její smrt, se domnívají, že na ní nikomu nezáleží a že ji nikdo nebude hledat. V tom se mýlí. Se zabijákem Louisem ji váže pokrevní pouto. Louis je pravou rukou soukromého detektiva Charlieho Parkera. A Louis roztrhá na kusy každého, kdo se mu postaví do cesty v pátrání po ztracené… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V ulicích New Yorku zmizí mladá žena. Ti, kdo mají na svědomí její smrt, se domnívají, že na ní nikomu nezáleží a že ji nikdo nebude hledat. V tom se mýlí. Se zabijákem Louisem ji váže pokrevní pouto. Louis je pravou rukou soukromého detektiva Charlieho Parkera. A Louis roztrhá na kusy každého, kdo se mu postaví do cesty v pátrání po ztracené příbuzné. V průběhu Louisova zběsilého pátrání si však Parker začíná uvědomovat, že Alicino zmizení je součástí záhady mnohem starší. Té, která je spojena s jednou kostnicí ve Východní Evropě (v Kutné Hoře), ale také s krveprolitím ve francouzském klášteře v roce 1944 a v pátrání po mytické metě, již po staletí hledají ti, kdo propadli zlu: po Černém andělu. A přesto je Černý anděl něco víc než pouhý mýtus. Je při plném vědomí. Sní. Je živý. A lidé nejsou ti jediní, kdo po něm pátrají…NEJÚDĚSNĚJŠÍ ZE VŠECH MÝTU SE STÁVÁ SKUTEČNOSTÍ!

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
Rozměr
125 x 150 x 25
isbn
978-80-7381-073-3
Počet stran
542
datum vydání
1.01.2007
ean
9788073810733
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Quinn registrovaný uživatel

    Přestože po nakopnutí epilogem jsem se do knihy doslova zakousla, chvilku mi trvalo, než jsem se zorientovala a nějak si vše utřídila. S postupujícím dějem však napětí začalo vzrůstat a než jsem se nadála, byl konec. Navíc mě uchvátila ta myšlenka, jestli teda byli skuteční či si to jen představovali ve svých hlavách. Jinými slovy, bomba!

    Kniha, BB art, 2007, 9788073810733

  • 5 z 5 hvězdiček Julie Melicharová registrovaný uživatel

    Moje první seznámení s Connollym (dostala jsem ji k narozeninám) a hned láska na první přečtení. Kombinace napětí, mystiky a humoru mě polapila a od té doby patří k mým favoritům.

    Kniha, BB art, 2007, 9788073810733

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora