Buď cool jako kočka

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Jak najít své pravé já, vycházet s rodiči, mít super kamarády a být v pohodě. Staň se superhrdinou svého života! Víš, které zvíře na světě je nejvíc cool? To určitě neuhodneš! Je to… KOČKA. Chceš být jako ona? V pohodě na duši i na těle? Nedělat si zbytečné starosti, užívat si života a kamarádů?Přichází Ziggy, kocour, který má samé dobré nápady,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak najít své pravé já, vycházet s rodiči, mít super kamarády a být v pohodě. Staň se superhrdinou svého života! Víš, které zvíře na světě je nejvíc cool? To určitě neuhodneš! Je to… KOČKA. Chceš být jako ona? V pohodě na duši i na těle? Nedělat si zbytečné starosti, užívat si života a kamarádů?Přichází Ziggy, kocour, který má samé dobré nápady, umí mluvit a poradí ti, jak vyřešit tvá trápení. Zkrátka abys byl šťastný jako kočka.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
145 x 214 x 24
jazyk
čeština
Počet stran
176
Vydání
1
isbn
978-80-7565-708-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
3.06.2020
ean
9788075657084

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Romana Pracharova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je perfektní pro děti jenž dokážou již samy číst a psát. Je to taková interaktivní kniha. Celou knihou Vaše dítě provází kocour Ziggy. Naučí děti jak se zachovat v určitých situacích na různých příkladech a nechybí ani řádky, kde děti doplní své myšlenky. Myslím, že je to dobrá kniha k vývoji Vašeho dítěte a dokáže nenásilně ukázat stránky chování dobré i špatné. Díky tomu jak je kniha dobře napsaná , nutí i lehkou formou k zamyšlení se.

    Kniha, Jota, 2020, 9788075657084

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Přichází Ziggy, kocour, který Tě naučí jak být cool a jak vyřešit všechna trápení. Jak být oblíbený, jak být samostatný, v pohodě, porazit nesmělost a obejít se bez mobilu. Knížka pro všechny čtenáře a pro děti od 9 let. Zase jednou jsem sáhla k Lukáškovi do knihovničky a protože miluji kočky, tak jsem tuto knihu nemohla nechat bez povšimnutí. Knížka nenásilným způsobem dětem vysvětlí, jak to zvládnout v dnešním světě. Ať už se jedná o kamarády, rodiče, školu, nové prostředí, první lásky. Každá část je vysvětlena na příběhu ze života, ve kterém se děti můžou najít a díky kocourkovi Ziggymu se dozvědí, jak si s kterým problémem poradit. Po každé kapitole v knize najdete „chat“, kde si děti můžou zodpovědět otázky o sobě, jak se samy chovají a jak by se třeba mohly zlepšit nebo změnit. Určitě poučná kniha podaná zábavnou formou. Myslím, že by i některým rodičům mohla trochu pomoci, když si nevědí rady, jak svému dítku vysvětlit nějakou situaci.

    Kniha, Jota, 2020, 9788075657084

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 52 Kč Nápověda
Další knihy autora