0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba178 Kč
Běžně 199 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Obdobou knedlíkového fenoménu, jímž je česká kuchyně proslulá, jsou buchty a koláče. Nosí se na vandr, krmí se jimi kouzelní dědečkové, neobejde se bez nich žádné posvícení. Jenže upéct je tak, aby byly nadýchané a rozplývaly se na jazyce, je kumšt a ne každému je dáno jej zvládnout. Autorka má bohatou praxi v pečení a k tomu nepřebernou zásobu… Přejít na celý popis
Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací
Obdobou knedlíkového fenoménu, jímž je česká kuchyně proslulá, jsou buchty a koláče. Nosí se na vandr, krmí se jimi kouzelní dědečkové, neobejde se bez nich žádné posvícení. Jenže upéct je tak, aby byly nadýchané a rozplývaly se na jazyce, je kumšt a ne každému je dáno jej zvládnout. Autorka má bohatou praxi v pečení a k tomu nepřebernou zásobu zkušeností od zkušených venkovských hospodyň. Načerpala z nich do své monotematické pekařské knížky přímo ranec rad a receptů pečiva z kynutého i nekynutého těsta se všemi druhy náplní a přísad.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.