0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pátek 20. 6. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
241 Kč s DPH
Běžně 269 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní kuchařka od nutriční… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní kuchařka od nutriční terapeutky Moniky Vernerové, která se zaměřuje na bezlepkovou dietu a přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky.
- Nakladatel
- Vyšehrad
- Rozměr
- 145 x 205
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 136
- Vydání
- 3
- isbn
- 978-80-7601-969-0
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 21.05.2024
- ean
- 9788076019690
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.