Pokémon TCG: Scarlet & Violet 01 - A5 album

Značka
Pokémon Company
Vazba
hry
Rozměr
184 x 260 x 18
jazyk
čeština
ean
0074427160654
Témata
Pokémon
Kategorie
Hry » Karetní hry » Sběratelské » Pokémon TCG » Scarlet & Violet

Na prodejně

232 Kč s DPH
Běžně 259 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Pokémon TCG: Scarlet & Violet 01 - A5 Album je skvělým doplňkem pro všechny fanoušky Pokémon Trading Card Game (TCG), kteří chtějí uchovat svou sbírku karet v jednoduchém a praktickém formátu. Toto kompaktní album nabízí spolehlivou ochranu a zároveň vám umožňuje snadno organizovat a vystavovat vaše oblíbené karty.

Hlavní vlastnosti:

  • Kapesní rozměr A5: Album je navržen tak, aby se pohodlně vešel do vaší kapsy nebo tašky. Jeho praktický rozměr A5 znamená, že můžete mít svou sbírku vždy po ruce, ať už jste doma, na cestách nebo na setkání s přáteli.
  • Bezpečné uložení: Každá strana alba obsahuje průhledné kapsy, které jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, aby chránily vaše karty před poškozením. Vaše sbírka bude v bezpečí před oděrem, ohnutím nebo znečištěním.

  • Jednoduchá organizace: Album má dostatek kapes, abyste mohli uspořádat až X karet podle svého výběru. Můžete karty snadno přehazovat, přidávat nebo vyjímat, což vám umožní rychle nalézt konkrétní kartu, kterou hledáte.

  • Stylový design: Světlé a živé barvy Scarlet a Violet, které odkazují na motivy z kolekčního setu, zdobí obálku alba. Tento poutavý design dodává vaší sbírce nejen ochranu, ale také atraktivní vzhled.

  • Skvělý dárek pro sběratele: Pokémon TCG: Scarlet & Violet 01 - A5 Album je ideálním dárkem pro vášho sběratele Pokémon karet. Přineste radost a usnadněte jim organizaci jejich sbírky s tímto praktickým a stylovým albem.

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda