Hra o Trůny

Značka
Fantasy Flight Games
Vazba
hry
Rozměr
298 x 304 x 75
Hmotnost
2000 g
Obtížnost
těžká
Délka hry
180 min
Počet hráčů
3-6
Od věku
14 let
jazyk
čeština
ean
9781589947207
Kategorie
Hry » Stolní hry » Strategické hry
Hry » Stolní hry » Sběratelské hry

Na prodejně

1 499 Kč s DPH
Běžně 1 799 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Ovládni Železný trůn a staň se vládcem Západozemě! Hra o Trůny nyní kompletně v češtině!
Hra na motivy populární ságy George R.R. Martina Píseň ledu a ohně.

V této hře se můžete proměnit ve vůdce jednoho z mocných rodů Západozemě - hrdých Starků, bohatých Lannisterů, Martellů, Greyjoyů, Tyrellů či Baratheonů. V deseti kolech se pak snažíte ovládnout co nejvíce měst a pevností v Západozemi. Abyste usedli jako vládcové na Železný trůn, bude ale zapotřebí hodně snahy. Zvolíte cestu diplomacie, lsti nebo se pokusíte uzmout Trůn do své moci silou? V boji můžete využívat speciálních karet reprezentujících hrdiny vašich rodů coby velitele.

České vydání hry obsahuje již v sobě některé prvky z originálních anglických rozšíření A Clash of Kings a A Storm of Swords a další novinky.

 

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Fabiena Baráková registrovaný uživatel

    Skvělá hra. Sice je poměrně náročné a zdlouhavé se ji naučit, ale jakmile to člověk jednou umí, je to paráda. Tuto hru bych však doporučila spíše těm, kdo Hru o trůny opravdu znají. Ať už v knižní či seriálové podobě.

    Hra, Fantasy Flight Games, , 9781589947207

  • 5 z 5 hvězdiček Darina Sejbalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Výborná deskovka, skvěle promyšlená, napínavá a graficky moc hezky udělaná. Jediné s čím je třeba počítat je delší čas potřebný k nastudování pravidel a přípravě hry, pokud se chystáte hrát poprvé. My jsme začali hrát večer a zabralo nám to skoro dvě hodiny, takže než jsme se vůbec ke hře dostali, tak nám někteří spoluhráči usnuli, ale další pokus už byl rychlejší a hru jsme si moc užili. I samotný herní čas je celkem dlouhý, než se naučíte všechny kroky dělat automaticky, takže je potřeba tomu přizpůsobit čas, který si na hraní vymezíte. Ideální je hrát ve 4-6 hráčích, ale po drobné modifikaci (každý hraje za 2 rody) jsme to zvládli i ve dvou a také jsme se slušně pobavili (a naštvali na sebe :-D). Je to hra spíš pro dospělé, dětem bych nedoporučila.

    Hra, Fantasy Flight Games, , 9781589947207

  • 4 z 5 hvězdiček Ali registrovaný uživatel

    Pre milovníkov doskových hier a fanúšikov G.R.R.Martina určite doporučujem. Hru som pred časom dostala a graficky je dokonalá. je škoda, že nie je zahrnutý rod Targaryenov, ale vzhľadom na skutočnosť, že sa jedná o rozloženie rodov na mapy, je to vcelku pochopiteľné. Každopádne niektoré herné prvky sú v hre pomerne "na silu" a príde mi, že sú v pravidlách len preto, aby trochu viac zdržiavali hru. Ďalším problémov je, že hra je ideálna pre 4 a viac hráčov, a ja osobne okolo seba toľko nadšencov pre tento typ hier nemám. :D Inak je správne "naštvávacia" v rámci svojej útočnosti na ostatných hráčov, ale čo iné by sme od sveta G.R.R.Martina čakali, však? :D

    Hra, Fantasy Flight Games, , 9781589947207

  • 4 z 5 hvězdiček Martin Janáč registrovaný uživatel

    Strategická hra pro fanoušky Hry o trůny. Jedná se o hru dlouhou, strategickou a rozhodně bych nedoporučil příležitostným hráčům, klidně se vám může stát, že budete vymazáni z mapy po půl hodině. Osobně se mi na hře moc líbí ilustrace...

    Hra, Fantasy Flight Games, , 9781589947207

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Blaha registrovaný uživatel

    Velmi dobrá implementace klasické deskové hry Diplomacie. Pravidla zvládnuta po třech, čtyřech hrách. Optimální je hrát v plném počtu hráčů, ale jde to i ve třech. Navázání na seriál, či spíše knižní ságu, je přirozené a příjemné.

    Hra, Fantasy Flight Games, , 9781589947207

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 499 Kč Nápověda