Concordia Venus: Balearica / Italia - CZ/EN/DE

Značka
Tlama games
Hmotnost
500 g
Obtížnost
Střední
Délka hry
90 min
Počet hráčů
2-5
Od věku
12 let
jazyk
čeština
ean
0655132005883
Kategorie
Hry » Stolní hry » Strategické hry

Concordia Venus: Balearica / Italia - CZ/EN/DE

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Deset let se ségrou

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Deset let se ségrou

Toto mapové a modulární rozšíření hry Concordia Venus obsahuje oboustranný herní plán BALEARICA / ITALIA, kde najdete na jedné straně Baleárské ostrovy Ibiza, Mallorca a Menorca, a na opačné straně sídlo římského impéria, Itálii samotnou. V rozšíření najdete také variantu Forum Piscatorum (latinsky rybí trh), kterou lze kombinovat s jakoukoli verzí hry Concordia. Rybí trh přidává do hry další úrovně strategie.

Mapa Balearica představuje baleárské ostrovy Maiorica (Mallorca), Minorica (Menorca), Ebusus (Ibiza) a Frumentaria (Formentera). Oproti základní hře se nezačíná společně v jednom městě, ale každý hráč začíná se dvěma loděmi na moři. Kolonisté mohou být získáni až později ve hře a mohou se přesouvat mezi ostrovy.

Navíc rozšíření přichází s rybím trhem, který může být použít s libovolnou mapou. Rybu jako novou obchodní komoditu lze získat zahráním karty Prefekta místo obvyklého bonusu. Bonus je zdvojnásoben v provinciích, které v posledním kole neprodukovaly. Ryby lze prodávat na samostatném rybím trhu, kde můžete na oplátku získat buď zboží, hotovost, nebo speciální akce. Tímto způsobem nabízí rybí trh další možnost pro plánování a nové výzvy pro zkušené hráče hry Concordia a Concordia Venus.

Upozornění: Druhá strana herního plánu přináší mapu Itálie, která vyšla jako součást původní hry Concordia a nenajdete ji ve hře Concordia Venus.

Obsah:

  • 1 oboustranný herní plán
  • 35 žetonů ryb
  • 1 destička Præfectus Piscatus
  • 1 oboustranná deska rybího trhu
  • 2 pravidla (česká, anglická/německá)

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 499 Kč Nápověda