Ztracená naděje E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy. Bez naděje byl Skyin příběh. A ve Ztrácení naděje… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy. Bez naděje byl Skyin příběh. A ve Ztrácení naděje se konečně dozvíme pravdu o Deanu Holderovi.

Sdílet 0

série
Bez naděje 2. díl z 2
Další ze série
1. Bez naděje
2. Ztracená naděje
kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
americká literatura
Nakladatel
YOLI
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 45 hodnocení čtenářů

27× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Tato kniha rozhodně není pokračováním příběhu Sky, ale dalším pohledem ze strany Holdera. Doporučuji přečíst s odstupem od první knihy, aby jste si pamatovali, o čem kniha byla, ale trošku pozapomněli podrobnosti, které vám v této knížce Holder opráší. Přidá zároveň i své vlastní trápení a boj se ztrátou a snahou se vyrovnat se vším, co mu život staví do cesty. Rozhodně doporučuji prečíst.

    Kniha, YOLI, 2019, 9788076179585

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Stejně jako první díl Bez naděje, jsem tuhle knížku četla jedním dechem. Rozhodně doporučuji

    Kniha, YOLI, 2019, 9788076179585

  • 5 z 5 hvězdiček Adriana registrovaný uživatel

    Tento 2. díl miluju úplně stejně jako první. U obou knížek se mi líbí, jak se minulost Sky i Holdera prolínají. Celkově bylo zajímavé jak u obou knížek byly mezi kapitoly. Podle mě je úplně jedno, jestli si přečtete jako první bez naděje nebo ztracená naděje. Co vám ale mohu říct je, že pokud zbožňujete knihy od CoHo, tak si i tuto zaručeně zamilujete.

    Kniha, YOLI, 2019, 9788076179585

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora