Zprávy z pelíšku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jednoduché vyprávění je určeno nejmenším čtenářům. Společně s hravým štěňátkem, které objevuje svět, se seznámí s radostmi, ale i se strastmi obyčejného psího života. Štěňátko poznává, jak je důležité mít svůj pelíšek a svoji misku. Zjišťuje ale také, že to vůbec nejdůležitější je domov a milující rodina, vlastně smečka. Kniha je určena pro čtení… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jednoduché vyprávění je určeno nejmenším čtenářům. Společně s hravým štěňátkem, které objevuje svět, se seznámí s radostmi, ale i se strastmi obyčejného psího života. Štěňátko poznává, jak je důležité mít svůj pelíšek a svoji misku. Zjišťuje ale také, že to vůbec nejdůležitější je domov a milující rodina, vlastně smečka. Kniha je určena pro čtení genetickou metodou. Daniela Krolupperová píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií a mnohé z jejích titulů získaly ocenění. Od ukončení studia pracuje ve svobodném povolání jako překladatelka a tlumočnice ze severských jazyků. Její první knihy směřovaly k populárně-naučné literatuře (Proč mluvíme česky, Viropis), ale beletristické příběhy na sebe nenechaly dlouho čekat. Pro menší děti jsou to např. Sedmilhář Josífek, Policejní křeček, Kouzelná aktovka, trilogie o Bubáčkovi či Atlas strašidel. Pro starší čtenáře Společenstvo klíčníků, Zločin na Starém Městě pražském a další.

Sdílet 0

Nakladatel
Mladá fronta
jazyk
čeština
Počet stran
64
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kamila Smetanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Mezi knihami, které podporují genetickou metodu čtení, a kterých dosud není na výběr mnoho, rozhodně patří mezi ty zdařilé. Příběh je milý, a krásně ho dokreslují pěkné ilustrace.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020458339

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzka-Knižníček registrovaný uživatel

    Knížka má především překrásné ilustrace, které okouzlí nejen děti, ale i dospělé. Knížku mi předčítala dcera (9 let), je tam akorát textu v poměru k obrázkům na tzv. druhé čtení (celá knih obsahuje pouze velká písmena = genetická metoda čtení). Příjemný formát pro dětské ruce je fajn bonusem. Velmi se mi líbil nápad autorky napsat knížku z pohledu pejska a jeho myšlenek, i pro dítě je to nezbyklé a zaujme jej to. Za nás můžu určitě doporučit.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020458339

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora