Zatracený E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Gabe Hyde tajil svou identitu čtyři roky – skrýval se před světem, který ho k smrti miloval – sžíraný jediným špatným rozhodnutím. Rozhodnutím, které navždycky změnilo jeho život.Předstírá, že není zničený, a skrývá své pravé já i před svými nejbližšími. Jenže kdyby někdo zjistil pravdu, tak by to neohrozilo jenom jeho život – ale hlavně ten její… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Gabe Hyde tajil svou identitu čtyři roky – skrýval se před světem, který ho k smrti miloval – sžíraný jediným špatným rozhodnutím. Rozhodnutím, které navždycky změnilo jeho život.
Předstírá, že není zničený, a skrývá své pravé já i před svými nejbližšími. Jenže kdyby někdo zjistil pravdu, tak by to neohrozilo jenom jeho život – ale hlavně ten její.
Saylor nechová nenávist k mužům.
Ale nesnáší Gabea.
Ani trochu se jí nezamlouvá, že ji přitahuje tak moc, jako ona přitahuje jeho. Ale čím víc ho poznává, tím víc zjišťuje, že Gabe skrývá velké tajemství.
Některá tajemství jsou totiž příliš velká na to, aby zůstala skryta navěky. Takže zůstává jediná otázka – když vyjdou najevo, nezničí každého, koho milujete? Nebo konečně dosáhnete vykoupení, po kterém toužíte?
Každý má své tajemství… Jaké je to vaše?

Kniha obsahuje novelu Neporazitelný

Sdílet 0

série
Zatracení 2. díl z 3
Další ze série
1. Zničená
2. Zatracený
3. Zlomená
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Hatshepsut registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opět velmi emotivní příběh. Jak vám pouhý okamžik a jedno špatné rozhodnutí tragicky změní život. "V životě máte jen dvě jistoty. Že se narodíte a že zemřete. To je všechno. A co se stane mezi tím? No, to je jen na nás, ne?"

    E-kniha, Baronet, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora