Zaklínač - encyklopedie E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Legendární zaklínač Geralt během svých dobrodružství navštívil řadu míst: království Cintru, les dryád Brokilon či pohádkové knížectví Touissant. Na cestách potkal mnoho barvitých postav i krvelačných tvorů. Poznejte je všechny! V této ilustrované publikaci procestujete bájný svět Andrzeje Sapkowského, seznámíte se s osudy Geraltových přátel i… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Legendární zaklínač Geralt během svých dobrodružství navštívil řadu míst: království Cintru, les dryád Brokilon či pohádkové knížectví Touissant. Na cestách potkal mnoho barvitých postav i krvelačných tvorů. Poznejte je všechny! V této ilustrované publikaci procestujete bájný svět Andrzeje Sapkowského, seznámíte se s osudy Geraltových přátel i soupeřů a utkáte se s monstry jako bazilišek, kikimora nebo striga. Opásejte se zaklínačskými meči a vyrazte objevovat jednu z nejslavnějších fantasy ság všech dob.

Sdílet 0

Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
152
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Lőffler registrovaný uživatel

    Jako první bych chtěla vyzdvyhnout celkový vzhled knihy. Její zpracování je opravdu úžasné od obálky až po papír, který byl použit. Ilustrace jsou krásně vykresleny, jednotlivé stránky působý jako pergamen, takže skvěle pasují k tématu. Velmi povedené je i rozložení textu na stránkách v kombinaci s ilustracemi. Takže za tohle rozhodně 11/10. Informace v knize jsou řazeny do jednotlivých částí, kde jsou představeny jednotlivé země/území, jednotlivé postavy a nakonec i tvorové či bytosti které se ve světě Zaklínače objevují. U jednotlivých zemí/království dostaneme základní informace jejich fungování, vládci a také velmi dobře zpracovaných ilustrací map. Informace jsou poměrně strohé, ale myslím že dostačující. Popisy jednotlivých postav vždy začínají úryvkem z knihy, který danou postavu přiblíží a poté jsou rozepsány záhladní informace spolu s pár zajímavostmi. Autor se snažil vyhnout spoilerům a proto jsou některé informace vynechány. Možná bych ocenila aby dostali prostor i jiné postavy, ale to je asi subjektivní představa každého z nás. Poslední částí je jakýsi bestiář bytostí ze světa zaklínače, kde jsou velmi povedené ilustrace jednotlivých bytostí. Jejich základní popis, původ a informace o tom jak je možné je eliminovat. Odkazuje se i na části knih, kde se bytosti objevily. Za mě rozhodně velké doporučení pro fanoušky Zaklínače, protože jsou zde shrnuty základní informace z knih a navíc to zpracování a ilustrace jsou prostě TOP.

    Kniha, Kniha Zlín, 2023, 9788076625310

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Krásné ilustrace

    Kniha, Kniha Zlín, 2023, 9788076625310

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Zaklínač encyklopedie mě příjemně vrátil do fantasy příběhu o zaklínači, čarodějkách, trpaslíkách a fantasy tvorům. Nejdříve jsem se pokochala předsádkou, poté prostudovala mapy, konečně jsem si trochu utřídila jednotlivá království a oblasti. Při četbě knih jsem měla v politických věcech místy zmatek. Nejdříve jsou v knize představené jednotlivé postavy seřazeny podle abecedy. U každé postavy je kousek úryvku z knihy na připomenutí a z jakého dílu. Poté důležité informace o jejich osobě. Komu se narodily, jaké mají vlastnosti a jaké schopnosti, případně důležitá událost v jejich životě. A nechybí ani nádherná ilustrace jejich postavy případně informace s ilustrací nějakého jejich doplňku. Druhá část encyklopedie tvoří abecedně seřazení tvorové. O těch jsem si četla vůbec s gustem. Opět úryvek z knihy a pak jejich popis, výskyt, chování, vlastnosti, zvláštní znaky nebo iluze ,které vyvolávají. Nechybí tak informace o Baziliškovi, Drakovi, Upírovi, Trollovi, Mořské panně. Objeví se tu i Mantichora, Ghúl nebo Živa. Po přečtení této knihy, listování v ní jsem si opět více přiblížila tento úžasný fantasy svět. Zase jsem se dozvěděla o jednotlivých postavách něco navíc. Moc krásně zpracované. Na konci knihy jsem se dočetla, že připravují knihu Adam Flamma: ZAKLÍNAČ - HISTORIE FENOMÉNU.

    Kniha, Kniha Zlín, 2023, 9788076625310

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 317 Kč Nápověda
Další knihy autora