Základy BDSM pro začátečníky E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Byli jste vtaženi do světa BDSM, ale hledáte knihu, která by vám poskytla přehled, o čem vlastně Dominance a submisivita jsou? Tato výjimečná příručka, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou, vám poskytne popis všech rolí, odlišného vztahu v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více. Kniha je průvodcem světa a… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Byli jste vtaženi do světa BDSM, ale hledáte knihu, která by vám poskytla přehled, o čem vlastně Dominance a submisivita jsou? Tato výjimečná příručka, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou, vám poskytne popis všech rolí, odlišného vztahu v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více. Kniha je průvodcem světa a života BDSM se všemi jeho aspekty od základních pojmů (Dominance, submisivita, bondáž, mučení, bolest, fetiš, otrok…) přes pravidla chování pro D/s a formy trestu a odměn až po erotická specifika a typy vztahů (D/s, M/s, S&M, jednorázový za účelem her, nebo vztah typu 24/7). Po přečtení této knihy byste měli být dostatečně zralí na to, abyste započali svou budoucí cestu v neustále se měnícím světě, který je znám jako BDSM.

Michelle Fegatofi
Američanka, která se přes dvacet let pohybuje ve světě BDSM jako submisiv/otrokyně. Je mentorkou v oblasti BDSM životního stylu, radí lidem, píše vzdělávací knihy a blogy na různá témata z pohledu submisiva.
Žije v Itálii se svým Pánem v BDSM vztahu typu 24/7. Sdílí vlastní životní zkušenosti a je inspirací ostatním zájemcům, a to zejména na svých webových stránkách www.bdsmunveiled.com.
Je autorkou řady knih s BDSM tematikou.

Sdílet 0

Nakladatel
Epocha
jazyk
čeština
Počet stran
143
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček SlaveDecker registrovaný uživatel

    Až moc jednoduché a zavádějící díky uvedeným informacím v knize.

    Kniha, Epocha, 2016, 9788075570185

  • 1 z 5 hvězdiček B7 registrovaný uživatel

    Hloupost za hloupostí, psal to člověk neznalý nebo ignorant. Rozhodně nedoporučuji, na webu naleznou lidé mnohem lepší a nezavádějící informace.

    Kniha, Epocha, 2016, 9788075570185

  • 3 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pro začátečníky skvělé, je tam vše co je potřeba vědět.

    Kniha, Epocha, 2016, 9788075570185

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda